Heti pénzhoroszkóp 2020. március 30. – április 5. – Íme, ez a siker kulcsa!

Székelyhidi Ágnes | 2020. Március 30.
A pénzhoroszkóp okos ötleteket, megoldást ad mindenkinek, amely most a siker kulcsa lehet. Kövesd a praktikus és hasznos javaslatokat, s akkor könnyedén átvészeled ezt az amúgy nem könnyű hetet.

Március utolsó és április első napjai számos változást hoznak mindenki életében. A változások elkerülhetetlenek, de alkalmazkodással megkönnyítheted az életedet. A pénzügyekben is változások várhatók, ahogy az életed más területein is.

S mi mindenre érdemes figyelned még ezen a héten az anyagiak és a pénz tekintetében? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket. Érdemes élni a javaslatokkal.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként egyre megfontoltabban állsz a pénzhez. Ez nem a jelenlegi krízis miatt alakult ki, hanem már egy ideje tart nálad. Szerencsére elkezdted időben, s ennek most élvezheted a gyümölcseit. Büszke lehetsz magadra!

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként a hét második felében változás kezdődik a pénztárcádban. Az Ikrekbe lépő Vénusz hamarosan két helyről hoz neked bevételeket. Kérdés, hogy nyitott vagy-e ilyesmire…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként most tényleg észreveheted az összefüggést a szellemi kondíciód és az anyagi helyzeted között. Szóval mostantól olvass és nézz optimista felületeket! Ne mérgezd az elmédet, s a pénzügyeid is rendben lesznek…

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként a költségeidet csökkentheted, minimalizálhatod, de megszüntetni nem tudod. Ne bántsd magad! Tegyél meg mindent, és meglesz az eredménye! Muszáj bizakodnod, mert másképp nem fog sikerülni…

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként sok a kiadásod, ami a jelenlegi bizonytalan helyzetben aggaszthat. Most az egyetlen megoldás, ha nem nézel előre hosszú távra, hanem mindig csak a következő feladatot oldod meg.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként meg fogsz lepődni, hogy ezen héten egymás után mennyi hírt kapsz, ami mind érinti a pénzügyeidet. Okosabb lenne, ha nem reagálnák ezekre. Inkább lassíts! Ráérsz reagálni, válaszolni később is.

A pénzhoroszkóp kezedbe adja a siker kulcsát (Fotó: Getty)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként pontosan tudod, hogy most fegyelmezettnek kell lenned. Azt is tudd, hogy ez a jelenlegi válság nem tart örökké! A bolygók változást hoznak, de biztosan hosszabb időre lesz mindehhez szükség…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként ez a kivárás ideje. Az eszeddel pontosan tudod, de a szívedet is meg kell győznöd. Ha bizakodó maradsz, könnyebb átvészelned az előtted álló pár hetet. Minden rendben van, illetve afelé haladsz…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként annyi információ jön a héten, és annyi dolgod lesz, hogy a pénz miatt egyszerűen nem lesz időd aggódni. Látod, ez is egy módszer: foglald le az elmédet az aktuális feladatokkal, és nem kell aggódnod!

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként a bolygók előnyös folyamatokat mutatnak már hétfőtől kezdődően. Új pénzforrás nyílik meg számodra, de persze tőled függ, hogy élsz-e ezzel. Több szempontot kell mérlegelned. Ne kapkodj! Ráérsz.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként hétfőn és pénteken olyan bolygójegyváltások történnek, amelyek minőségi javulást hoznak neked. Lehet, hogy ezt nem fogod azonnal érzékelni, de tudj róla, hogy elindult a segítség!

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként hidd el, senkinek sem könnyű ez az időszak. Jobb, ha nem is hasonlítgatod az anyagi helyzetedet másokéhoz. Koncentrálj magadra, és rakj rendet a saját portádon! Ezen a héten ez a siker kulcsa.

Exit mobile version