Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. november 9–15. – Nemek harca

Nemek harcával indul november második hete. A Mars–Vénusz szembenállás nézeteltérés veszélyét mutatja. Nem könnyíti meg a helyzetet, hogy kedden éjjel a Merkúr a Skorpióba lép, és durván nyerssé teszi a kommunikációt. Szóval a legnagyobb kihívás a harmónia megőrzése lesz.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

A hétfői Mars–Vénusz szembenállás puskaporos hangulatot hoz neked. Egy apró szikra, egy kicsi elégedetlenség, egy pici nézeteltérés robbanást okozhat. Ezt már napok óta érzed. Pont emiatt kell észnél lenned, ha nem akarsz szakítást. Nagy a tét: az egész hét hangulatát befolyásolja, hogy tudod-e békés irányba terelni a folyamatokat. Csütörtökön és pénteken kiderül, hogy sikerült-e jól vizsgáznod. Szombaton bolygód, a Mars végre elindul előre. Innentől leteheted a régi „csomagjaidat”…

Heti horoszkóp 2020. 11. 09.

Nemek harca (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

A te szempontodból a Merkúr keddi jegyváltása nagy jelentőséggel bír. Innentől gyakran fogsz találkozni olyan emberekkel, akik kritizálnak, durván, nyersen fogalmaznak. Ez remek ürügy a konfliktusra. Mégsem érdemes belemenned olyan adok-kapokba, ami garantáltan fájdalmas lesz. Új megvilágításba kerülhet minden a vasárnapi újhold által. Lehet, hogy nem fog tetszeni, amit a másik fél tükröz. Azonban tanulságos és merész dolog, ha bele mersz nézni abba a tükörbe, amit ő tart neked.

IKREK – heti horoszkóp

A Skorpióba lépő Merkúr kedden és az újhold vasárnap előhozza belőled a szolgálatkészséget. Te leszel a legjobban meglepődve, hogy mi rejlik benned. Könnyebb segítened, ha valaki bajba esik, és segítséget kér. De mi van, ha nem szól? Észrevetted, hogy igazán nagy baj esetén megnémulnak az emberek? Itt az ideje, hogy a szükséget felismerd akkor is, ha nem nyilvánvaló. Nemes cselekedet, ha ilyenkor feltűnés nélkül segítesz. Ezzel gyógyítod a másikat és önmagadat is. Akkor is, ha furán hangzik.

RÁK – heti horoszkóp

Egy Mars–Vénusz szembenállással kezdődik november második hete. Ettől feszültté válhatsz. Aggaszt a múlt, és nyomaszt a jövő. Vagy fordítva: nyomaszt a múlt, és aggaszt a jövő? Mi értelme ennek? Csak a jelenben tudsz cselekedni. Vagyis gyere vissza a jelenbe, és tedd fel a kérdést: „Mit tehetek most?”! Csütörtökön egy erős bolygóegyüttállás egy bölcs ember tanácsát szimbolizálja. Hétvégén elemedben leszel. Tedd le a hét terheit, és lazíts barátokkal! Ha nem lehet személyesen, akkor chaten…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Számíts rá, hogy ezen a héten a családod és/vagy a szüleid gondoskodnak arról, hogy rájuk figyelj! Ne morogj! Segíts, ha tudsz! Utána marad időd a saját dolgaidra. Sajnos a Skorpió Merkúr nyers stílust szimbolizál, amitől „kinyílik a bicska a zsebedben”. Valójában nincs új a Nap alatt: ismered őket. Azonban a vasárnap hajnali újhold mégiscsak hozhat valami újat. Például az otthonodba, vagy ingatlanügyeidbe. Tanácsos lenne nyitottnak, ébernek és rugalmasnak maradnod. Nehogy lemaradj valamiről!

SZŰZ – heti horoszkóp

November második hetének legnagyobb kihívása számodra az, hogy ne folyj bele olyasmibe, ami nem a te dolgod! Több olyan konstelláció lesz az égen, ami felkavaró, de egyik sem érint téged közvetlenül. Amennyiben mégis úgy érzed, hogy van közöd hozzá, állj meg egy pillanatra, és vizsgáld meg az aktuális szituációt! Szerencsére elég józan vagy ahhoz, hogy időben kapcsolj. A hétvégéd az újhold jegyében telik, ami új helyekre „csábít”. Keress új élményeket, embereket, helyszíneket! Élvezni fogod.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Bár igaz, hogy hétfőn lesz a Mars–Vénusz szembenállás, de te már napok óta feszültséget érzel. Szinte mindenen megsértődsz. Úgy érzed, hogy a világ összefogott ellened. Holott nem erről van szó. Vedd észre, hogy a Mars azt szimbolizálja, hogy vannak bunkó emberek, akik irritálóan viselkednek! De ilyenek mindig voltak, vannak, és lesznek. Fókuszálj inkább azokra a tulajdonságaidra, amikre büszke lehetsz. A vasárnap hajnali újhold újakra is rávilágíthat, ha kinyitod a szemedet…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Nagyszerű hír, hogy Merkúr kedden belép a Skorpióba. Ettől megnyílik a lehetőség, hogy beszélj. De vigyázz, mert ha nyersen fogalmazol, akkor durvának fognak minősíteni! Csütörtökön egy Jupiter – Plútó együttállás segít, hogy úgy mondd ki az igazságot, hogy az ne legyen bántó. Közben az egészségedre is vigyázz! Több olyan konstelláció lesz az égen, ami arra utal, hogy hajlamos vagy lebetegedni. Hétvégén a vasárnapi újhold fantasztikus esély az újításra. Bármilyen értelemben újíthatsz, megújulhatsz.

NYILAS – heti horoszkóp

Már megint titkolóznod kell. Legalábbis kedden a Skorpióba lépő Merkúr azt javasolja, hogy ne fecsegj! Megint bajba fogsz kerülni, ha kinyitod a szádat. Ha kívülálló és szemlélődő maradsz, nem lesz gond. Közben izgalmas folyamatok készülődnek: szombaton a Mars végre elindul előre, ami azt jelzi, hogy vége az egy helyben toporgásnak. Kérdés, hogy tudod-e, hol kell lépned. Ha nem tudod, akkor a vasárnap hajnali újhold „megsúghatja” neked, ha kinyitod a füled, vagy megálmodod reggelre…

BAK – heti horoszkóp

Az egész hét legintenzívebb égi eseménye számodra a csütörtöki Jupiter–Plútó együttállás, ami a Bakban nagy erőt ad neked. Ez arra jó, hogy magadra koncentrálj. Nem önzőség, ha először magadat rakod rendbe, mert csak utána tudsz segíteni másoknak. Ne feledd, ha te elesett vagy, akkor nem adhatsz támogatást és/vagy erőt a többieknek! Pénteken kritikát kaphatsz. De ez nem meglepő. Hiszen bármit csinálsz, biztos, hogy lesz valaki, akinek nem tetszik. Hétvégén muszáj pihenned, ha nem akarsz lerobbanni.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

A hétfői Mars–Vénusz szembenállás balesetveszélyt, vagy konfliktus veszélyt jelez. Kövess el mindent, hogy ezeket megelőzd! Sok múlik a te higgadtságodon. Mindig, de most különösen. Csütörtökön egy másik bolygószembenállás tesztel, hogy sikerült-e megoldanod a helyzetet. A hétvégéd felemásnak ígérkezik: a szombati Hold–Uránusz szembenállás ingerlékennyé tehet. De a vasárnap hajnali újhold új kilátásokat nyit meg előtted. Kérdés, hogy mennyire vagy nyitott az újra. Gondolj erre!

HALAK – heti horoszkóp

Leesik az állad ezen héten többször is. Olyan híreket hoz neked Merkúr, ami totál megváltoztat jó pár tervet. Ne bánd! Az újratervezés mindig frissítően hat rád. Persze nem lesz időd egész héten tervezgetni. Koncentrálnod kell az aktuális feladataidra, hogy ne hibázz. Jutalmat fogsz kapni a bolygóktól: kedden és szombaton szuper fényszögek, vasárnap az újhold hoz neked megkönnyebbülést. Hétvégén elemedben leszel. Főleg, ha képes vagy kikapcsolódni, és valami újfajta szórakozást találni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top