nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. február 22–28. – Víz és föld dominancia

Mindjárt vége a februárnak. Őrült módon rohan az idő. Ezen a héten sem fogsz unatkozni az égi folyamatok szerint: a hét elején a víz dominál, ami jelenthet csapadékot és könnyeket is; a hét második felében a föld dominancia racionalitást és szerénységet hoz neked (is) – sejteti a heti horoszkóp.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp 2021. 2. 22.

Víz és föld dominancia (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Álmosan és szentimentális hangulatban kezded február utolsó hetét. Nem sok kedvet és motivációt érzel ahhoz, hogy hasznos vagy hatékony legyél. Jobb, ha kicsit sodródsz. Szerdától sokat javul a helyzet. Majd csütörtöktől 4 napon keresztül egy olyan bolygóháromszög áll össze az égen, ami racionalitást, kitartást és visszafogottságot hoz magával. Ennek segítségével behozhatod azt a lemaradást, amit a hét elején begyűjtöttél. A szombati teliholddal ne törődj! Téged nem érint se közvetve, se közvetlenül…

BIKA – heti horoszkóp

A hét elején ne lepődj meg, ha jó néhányan érzelmeket kevernek a kommunikációjukba! Ne erre reagálj, hanem a tényekre! Ugyanis, ha belemész a „játékba”, csapdába esel, és egy véget nem érő panaszáradatot kapsz. Szerencsére ezen gyorsan túljutsz. Csütörtöktől jön el a te időd. Fantasztikusan kedvező a számodra, hogy egy bolygóháromszög (Bika Mars, Uránusz – Szűz Hold – Bak Plútó) rajzolódik ki az égen. Ettől helyrebillen a lelki békéd, és minden a kedved szerint alakul. Ez a hétvégédet is bearanyozza.

IKREK – heti horoszkóp

A hét elején a víz, a hét második felében a föld energiák dominálnak. Azonban téged a szombati telihold fog kellemetlenül érinteni. A telihold a Nap és a Hold szembenállása. Sajnos ezen a héten összesen 6 bolygó szembenállás lesz a teliholddal együtt. Ezek mindig más és más területen jeleznek feszültséget: a pénzügyeidben, majd a közlekedésben, végül a családodban. Sokat segíthetnek a bolygók, ha tudatosítod, hogy ezek rövid ideig tartanak, és hamar elmúlnak. Vagyis felesleges a szívedre venned…

RÁK – heti horoszkóp

Igaz, hogy a hét elején testhezálló lesz neked, hogy a víz dominál. De ettől érzékenyebbé és sírósabbá válhatsz. Egy szerdai Hold–Plútó-szembenállást úgy élhetsz meg, hogy összefogott ellened az egész világ. Nem szabad túlzásba esned. Hiszen ha kijózanodsz, rájössz, hogy ez nem igaz. A hét második felében visszanyered az egyensúlyodat, és hatékonyabban tudsz haladni a munkáddal és egyéb feladataiddal. A szombati telihold veszélyeket rejt. Elsősorban az utakon, másodsorban a kommunikációban…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Minden korábbinál nagyobb szükséged lesz az önfegyelemre február utolsó napjaiban. A hét elején sértődékeny emberek hozhatnak ki a sodrodból. Unod, hogy valaki folyton panaszkodik. Csütörtökön dupla bolygószembenállás lesz az égen, ami olyasmit jelez, hogy könnyen kiosztanád az illetőt. Akkor is, ha megharagszik rád. Gondold át, hogy megéri-e elveszíteni valakit! A szombati telihold a pénztárcádon üthet léket. Hónap végén ki kell bírnod, és nem szabad esztelen költekezésbe fognod. Önfegyelem…

SZŰZ – heti horoszkóp

Gyanúsan csendesen indul február utolsó hete. Sejted, hogy valami készülődik. Azonban nem szabad aggódnod. Amit előre érzékelsz: csütörtöktől egy számodra előnyös bolygóháromszög (Bika Mars, Uránusz – Szűz Hold – Bak Plútó) rajzolódik ki az égen. Ez azért kedvező égi hír, mert hatékony, racionális és szerény leszel ismét. Majd a szombati Szűz telihold és egy vasárnapi Hold–Neptunusz-szembenállás jelent kihívást: nem érdemes semmin megsértődnöd. Akkor se, ha meggyőződésed, hogy okod lenne rá.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Az érzelmeké lesz a főszerep a hét elején. Arra kell ügyelned, hogy a döntéseidet ne befolyásolja az aktuális érzésed. Hiszen pontosan tudod, hogy az változik napról napra, óráról órára. Szerdától 5 nap alatt 6 bolygószembenállás lesz az égen, ami mindig máshol érint kellemetlenül. Először a jövőképed, majd a barátok, végül az egészség témája bánthat. Ne engedd, hogy bármelyik maga alá gyűrjön! Keress mindennap olyasmit, aminek örülhetsz, amiért hálás lehetsz! Hétvégén ez kicsit könnyebbnek tűnik.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Kimondottan jól kezdődik a heted: tele leszel optimizmussal. Végre kipattan a fejedből egy ötlet, amire eddig még nem gondoltál, és ez hozza magával a megoldást. A hét második felében a földdominancia hatására csupa higgadt, józan emberrel lesz dolgod. Ők jó hatással lesznek rád. Bár egyikük kritikussága felbosszanthat. Ne hagyd magad! Hétvégén szerencsés vagy, mert se a szombati telihold, se a vasárnapi bolygószembenállás nem érint téged kellemetlenül. Válassz valami „agyfényesítő” programot!

NYILAS – heti horoszkóp

Szükség lesz az éberségedre február utolsó hetében. Hétfőn és kedden megy minden a maga útján. Csak szerdától kezdődik a kihívás. Először a pénzedre kell vigyáznod. Sajnos minden kiadást meg kell fontolnod. Utána a közlekedésben mutatnak ramazurit a bolygók. Számíts rá, hogy sok ingerült ember lesz az utakon! Ne vedd át a feszültségüket! A szombati teliholdat már pénteken, és még vasárnap is érezni fogod. Könnyen előfordulhat, hogy képtelen vagy bizakodóan nézni a jövőbe. Ne aggódj, mert el fog múlni!

Heti horoszkóp 2021. 2. 22.

Megérzed a teliholdat (Fotó: Pexels)

BAK – heti horoszkóp

Február utolsó hete számokban: első 2 nap 2 szuper fényszög. Szerdától 5 nap alatt 6 bolygó szembenállás (köztük az egyik a szombati telihold). Még jó, hogy lesz egy szabályos bolygóháromszög (Bika Mars, Uránusz – Szűz Hold – Bak Plútó) az égen. Ha jót akarsz magadnak, akkor erre koncentrálj! Ritkaság, hogy ilyen kedvező alakzat álljon össze. Ez neked racionalitást, hatékonyságot és szerénységet hoz. Azt érzed, hogy minden rendben van a világban. Akkor is süt a Nap, ha olykor felhők takarják el…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Valójában ezen a héten egyetlen kritikus nap lesz: a csütörtök. Dupla bolygószembenállás nézeteltérés és szakítás veszélyét szimbolizálja. Ha sikerül kitérned a provokáció elől, és nem veszed fel a kesztyűt, akkor az egész heted elviselhetőnek ígérkezik. Igaz, hogy a szombati telihold érzékenyen érinti a pénzügyeidet. Az is kínos, hogy pénteken és vasárnap is lesznek bolygószembenállások, amik arra figyelmeztetnek, hogy ne költekezz! Kicsit fegyelmezettebbnek kell lenned, ha nem akarsz mínuszba menni.

HALAK – heti horoszkóp

 

Amilyen kedvezően indul számodra február utolsó hete, olyan rázós napok várnak rád a hétvégén. Attól lesz igazán nehéz, hogy telihold lesz szombaton, aminek előszele már pénteken, és utószele még vasárnap is okozhat összezördülést. 3 bolygószembenállás mindegyike azt mutatja, hogy te győztesen jössz ki a konfliktusokból. Ám neked cseppet sem mindegy, hogy milyen áron. „Minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz.” Tartja a mondás. Ez lebegjen a szemed előtt, ha bárki provokál vagy irritál!

Ez is érdekelhet nő virágokkal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top