nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. február 22–28. – A héten is izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

A hét utolsó munkanapján váratlan helyzet adódik az angyalhoroszkóp szerint, amellyel az első pillanatban nem tudsz mit kezdeni, de nagyon kellemesen fog elsülni.

Az angyalok szerint, bár abszolút nem így tervezted, mégis rengeteg olyan tennivaló szakad a nyakadba, amelyről pontosan tudod, hogy nem várhat a következő hétig. Ha időben végzel, lesz időd a nyújtózásra is az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy több bolygó randevúzik a születési jegyedben. A héten nagyon aktív leszel, energikus, és néhány meglepő fordulat is várható az életedben. A Hold egy rövid ideig felkorbácsolja az érzéseidet. Tekintsd úgy ezt a helyzetet, mint egy remek kihívást. Nem lehetetlen, csak ez most lehet, hogy kicsit bonyolultabb és összetettebb gondolkodást kíván tőled. Érdemes megfontolnod a kapott tanácsot, de csak akkor fogadd meg, ha az a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ezen a héten sutba dobod az összes elővigyázatosságod. Teljes szívvel megéled a születési jegyedben járó Vénusz áldásos hatásait. Vonzó leszel, szép és kedves, ráadásul a pénzügyeid is fellendülni látszanak. Sajnos a derű és a jókedv nem minden. Barátságokban, esetleg érlelődő szerelemben jobb, ha előrelátóan gondolkodsz. Az álmodozás tévútra vihet. Fontos döntés előtt állsz, sok minden múlhat most azon, hogy feketét vagy fehéret mondasz. Épp ezért ne mondd ki elhamarkodottan, gondolkodás nélkül, a felelősség súlyának figyelembevételével igyekezz mérlegelni és minden szempontot figyelembe venni.

Lány csillagos fénnyel

Bízz magadban! (Fotó: Pixabay)

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy kitűnően kommunikálsz. A hét sok új ismerőst, vidám társasági összejöveteleket hoz. Amennyiben otthoni munkád van, nem árt előbb gondolkodni, tervet készíteni, és csak utána cselekedni. A feldobott hangulat megtéveszthet, és jól elúszol a határidőkkel. Párkapcsolatban nagyobb szabadságot igényelsz. Kivívod magadnak, de közben nem látod a valódi eseményeket. Nyomulva akar támogatni, de mondd el neki, hogy vagy segítsen diszkrétebben, vagy vonuljon háttérbe és csendesen szurkoljon neked, de ez így semmiképp nem mehet tovább! Meg tudod egyedül is csinálni, nincs szükséged ilyesfajta támogatásra!

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten az anyagiak állnak a középpontjában. Sikerül alaposan feltölteni a bankszámládat. Több esetben éppen ez a pénz lehet, ami mások javát is szolgálhatja. Kölcsön ne adj, de ha egy barátod segítségre szorul, tedd meg, amit csak lehet. A munkádban szükséged lesz a gyakorlatias szemléletedre. Ne félj a felelősség súlyától, nem lehet minden pehelykönnyű, időnként akadnak olyan szituációk, amikor érett, felnőtt módon kell tudni viselkedni. Majd utána ráérsz szórakozni és kikapcsolni! A héten rendkívül optimistán szemléled a világot.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy egyre jobban élvezed, hogy nálad időz a szerencsebolygó. Optimistán, kitűnő hangulatban telnek a napjaid. A legjobb tulajdonságaid kerülnek előtérbe. Együttérző vagy a rászorulókkal, de azoknak is bőven juttatsz szeretet, elismerést, akiknek semmi bajuk. Érzelmileg gazdag hét vár. A vártnál sokkal jobban alakulnak a dolgaid, végre felcsillan egy kis részeredmény is, mindannak ellenére, hogy az elején meglehetősen szkeptikus voltál, nem igazán hittél abban, hogy bármifajta sikert elérhetsz a későbbiekben. Ez azonban most elegendő bizonyíték arra, hogy érdemes továbbmenned az úton.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy visszafogott eleganciával kezeled a kényes ügyeket. Otthoni, családi kapcsolatokban lehet kisebb feszültség a hét elején, de ez hamar elmúlik. A külvilág most nem ad túl sok segítséget, bár nem is akarsz senkitől bátorítást és tanácsot elfogadni. Menj tovább, ahogy eddig, ne kapkodj, csak szépen nyugodtan, mindent végiggondolva tedd egyik lábad a másik után, hisz nem hajt a tatár. Ebben az időszakban jó, ha a belső hangra, a megérzéseidre koncentrálsz. Egy szép, külföldi út most nagyon jót tenne.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten végre elmondhatod, hogy megérte. Bármibe kezdtél az elmúlt napokban, az most hozza meg a gyümölcsét. Elismerésben részesülhetsz, esetenként szélesebb nyilvánosság is megismeri az értékeidet. Az eddigi életed során számos alkalommal csalódtál az emberekben, emiatt egy falat építettél magad köré, amelyet igen nehéz áttörni ahhoz, hogy bárki közelebb kerülhessen hozzád. Így azonban rengeteg olyan lehetőséget pattintasz vissza magadról, amely hosszabb távon, érzelmi szempontból hasznos kapcsolatrendszert jelentene. Ne legyél türelmetlen, ha időnként túl sok feladat hárul rád. Mások bíznak benned.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy remekül gazdálkodsz a héten. Jól alakul a hivatás és a megkereshető jövedelem kapcsolata. Fontos, hogy vállald el a felkéréseket, és a legjobb tudásod szerint teljesíts. Egyik feladat vonzza a másikat, egyik siker a következőt. A szerelemben vége a tisztánlátásnak: most nagyon nehéz letenned a rózsaszín szemüveget. Lehet, hogy nem is kell? Nem kell mindenki előtt kiteregetned a legféltettebb titkaid, csupán csak legyél barátságosabb és nyitottabb. Hidd el, megéri időnként új kapcsolatokat építeni, hisz sokkal jobb olyan emberekkel körülvenni magad, akik nem rossz szándékkal közelednek, mintsem egyedül lenni, a várad kellős közepén.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a Szaturnusz jól megdolgozza a személyiségedet. Erősít, ha vállalkozni akarsz, de erőszakossá tesz, ha szerelemről van szó. Ha van gyereked, vele is lényegesen szigorúbban bánsz, mint általában. Tanulmányokban, tervekben magasra teszed a lécet. Akad valaki a környezetedben, aki minden egyes lépésedet korrigálni próbálja, egyszerűen semmi nem jó neki, folyton ott áll a hátad mögött és mindenbe beleszól. Ne hagyd, hogy beleavatkozzanak és irányítsák az életed, hisz vagy annyira szuverén személy, hogy önálló döntéseket hozhass.

Lány szélfútta sálban

Szélben szállva (Fotó: Pixabay)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ne hidd el, ha bármilyen ékesszólóan, csábítóan beszél is hozzád valaki. A próbatételekért felelős Szaturnusz és a ködösítő Neptunusz kapcsolatra lépett. Sok fejtörést okoznak neked mostanában. Csak azért azonban, mert valaki ki szeretne bújni a felelősség alól, neked még nem kell vállalnod semmi olyasmit, amelyhez egyrészt a legkevesebb közöd van, de az egész balhét neked kellene elvinni, másrészt az értékrendeddel teljesen összeegyeztethetetlen. Állj a sarkadra, legyél határozott. Szerencsére az otthonodban, családi körben biztonságra lelsz. Lehetőséged lesz felelős döntéseket hozni és olyan elképzeléseket megvalósítani, amelyekhez kitartás és leleményesség szükséges.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy tovább tart a remek periódus. A jelenlegi kapcsolatrendszered kerül a középpontba. Bár érdekből soha nem barátkoznál, érdemes lenne leporolni a régebbi kapcsolataidat. Megdöbbensz, milyen érdekes, hasznos ismerőseid vannak. Ha szorosabbra fűznéd a párkapcsolatodat, itt az ideje, hogy hangot adj a vágyaidnak. Optimista vagy ezen a téren. A hétvégén lesz időd arra, hogy kicsit félrevonulj a gondolataiddal, rendezd a fejedben uralkodó káoszt és helyükre tedd a dolgokat. Ehelyett azonban valaki váratlanul megjelenik, aki abszolút mértékben felvillanyoz, aki miatt érdemes félretenni a programot és engedned a kísértésnek. Ügyelj azonban arra, hogy ne nyílj meg teljesen.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy ha elhatároztad, hogy egy komoly utazásra gyűjtesz, jól döntöttél. Ez a hét hoz annyi jövedelmet, hogy félretehetsz belőle egy elkülönített számlára. Felvillanyoz, és bizakodással tölt el, ha látod, hogy a pénzügyeid kedvezően alakulnak. A párkapcsolatodban engedd, hogy a másik fél mondja ki néha az utolsó szót. Általában az a típusú ember vagy, aki minden szituációban szeret biztonsági játékot játszani, illetve a kockázatok elkerülésével elérni bizonyos dolgokat. Ám ma mégis olyan helyzet adódik, amelyben egyszerűen nincs más választásod, mint kockára tenni mindent, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem fogsz tudni nyerni sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top