nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. március 1.

Heti angyalhoroszkóp 2022. március 1–7. – Próbáld az indulataidat kordában tartani!

Most kezded csak feldolgozni az elmúlt pár hét tapasztalatait. Lehet, hogy a hét egy nehéz időszak lezárása, de hidd el, nagyon sokat tanultál és az angyalhoroszkóp szerint érthető, ha fizikailag és érzelmileg is teljesen kimerültél.

Az angyalok szerint néha úgy érzed, a pasid vagy a családod visszatart, amikor merészebb dolgokba fognál. Legyél nagyon magabiztos, tarts ki a céljaid mellett az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy te az a fajta ember vagy, aki szeret párban dolgozni, de a héten valahogy nem megy. Irritál a társad minden mozdulata, tette, próbál felülkerekedni és túltenni rajtad, mintha az egésznek az lenne a lényege, hogy bebizonyítsa, ő mennyivel jobb. Ne menj bele a kicsinyes játszmáiba és a hétvégén mindenképp vezesd le a feszültséged. Ne rajta, inkább a barátaiddal, akikkel meg is tudod beszélni, hogyan tovább. Lehet, hogy te is túlreagálod a dolgokat, de jobb, ha átgondolva vele is leülsz tisztázni, hányadán is álltok.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy egy hívás vagy egy Messenger-üzenet teljesen felborítja a hetedet. Talán egy új állással kapcsolatos, vagy az egyik távol élő barátod kér segítséget, de az biztos, hogy minden ekörül forog a héten. Anyagi ügyeket ne intézz, a bankban leállhat a rendszer vagy későn kerülsz sorra, így csak bosszankodással telne jó pár órád. Ha nem sürgős, akkor inkább halaszd a következő hétre. Hétvégén a családod vacsorára invitál. Ne hagyd ki, jót tenne a társaságuk!

Férfi és nő együtt főz

A közös főzés öröme (Fotó: Pixabay)

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy nagyon érdekes vitába folysz bele a munkahelyeden, ami rengeteg dologra megtanít. Jobban megismersz pár embert, akikkel eddig csak felszínes volt a kapcsolatod, és most lehet, hogy igazi baráttá válnak. Azonban ne engedj a nyomásnak, a többiek véleményének, és csak a saját szívedre hallgass, ha fontos döntést kell meghoznod. Ha nem sikerül minden pont a terveid szerint, akkor is a te döntésed volt, és nem hibáztatsz majd mást.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a családod egy hosszabb, közös vakációt kezd el szervezni a héten, amihez lehet, hogy elsőre nem nagyon lesz kedved, de gondolj bele, ez milyen jó lehetőség, hogy velük legyél, úgyis minimalizálod a hétvégi találkákat. Itt az alkalom, hogy magaddal vidd a szerelmedet és jobban megismerjék a szüleid, testvéred. Munkában te vagy az egyetlen a kollégáid közül, aki most nem tud vagy nem akar bevállalni plusz munkát. Ha úgy érzed, most kivételesen tényleg nem megy, akkor ne szégyenkezz emiatt. Máskor viszont te legyél az első, aki jelentkezik az extra feladatokra!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a hét első felében érzelmi örvénybe kerülhetsz, ha véletlenül összefutsz azzal, akihez sokáig kötődtél, vagy csúnyán lett vége a kapcsolatotoknak. Felkavar és azon veheted észre magadat, hogy folyton rajta jár az eszed. Hétvégére sikerül megnyugodni és újra belátod, hogy nem volt semmi keresnivalója az életedben. Nincs szükséged újra egy energiavámpírra, aki nem hozzád tesz, hanem csak elvesz belőled. Magaddal, a saját igényeiddel kell törődnöd, és ne stresszeld magadat azzal, hogy mit szólnak hozzá mások.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy ha fontos meetinged van a héten, készülj fel rá, de nem biztos, hogy sikerül megegyeznetek, közös nevezőre jutnotok. Ha abban reménykedsz, hogy végre célba érsz, akkor ez picit lehangolhat, de igazából nincs miért szomorkodnod, mert a célegyenesben vagy, csak kitartás kell hozzá. Több változás is jöhet péntektől az életedben és mindegyiket külön-külön is nehezen viselnéd, úgyhogy nem lesz egyszerű ez az időszak, de nyugtasson meg, hogy irtó hamar alkalmazkodsz majd az új rutinhoz.

Lány naplementében szívvel

Béke és szeretet (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a lakásod, a munkahelyed, sőt az egész életed most keszekusza, nem tudod néha, milyen nap van, milyen feladataid vannak, elkésel, vagy éppen, hogy odaérsz mindenhova. Néha túlságosan bántó a nyerseséged, de nem azért, mert te vagy túl beszólogatós, hanem a helyzet, a körülmények miatt tűnik durvábbnak. Még az is előfordulhat, hogy véletlenül bukik ki a szádon olyan, aminek nem kéne, úgyhogy figyelj nagyon, kinek, mit és hogyan mondasz. Hétfőn és kedden még ilyen lesz, de aztán nyugodtabb napok jönnek.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten könnyen elveszítheted a fejedet egy vitában. Mindegy, hogy magánéleti vagy munkahelyi zűrről van szó, biztosan sok minden kavarog a fejedben, sőt a szívedben is, mégis próbáld finoman kifejezni magadat, akármilyen nehezedre is esik. Szerdán túl sok ember akar túl sokat tőled: segíts itt, időre legyél ott, hívd fel ezt és azt, és utána még pár dolgot intézz el… Nem könnyű rangsorolni, de kénytelen leszel pár kérésre nemet mondani, mert nem lesz időd mindre.

Nyilas

Az angyalok szerint a barátaid szeretnek neked panaszkodni, mert belőled mindig árad a kedvesség, lazaság, nem paráztatod őket fölöslegesen. Most is egyszerre több ismerősöd is megkeres egy kis lelki támogatásért. Párkapcsolat terén nem gond, ha pár dologban tökéletesen ellentétesen gondolkodtok a barátoddal. Ez még nem ok a pánikra, sőt kifejezetten megerősíthet egy kapcsolatot, ha mertek vitatkozni, kimondani őszintén, amit gondoltok, éreztek egy konkrét dologgal kapcsolatban.

Bak

Az angyalok szerint zsúfolt lesz a heted és éppen ezért kicsit feszültebb is leszel. Nem kell mindent túl komolyan venni, mert akkor tényleg sokkal nagyobb lesz a nyomás rajtad. Éppen csak annyit vállalj el, amennyit kapkodás nélkül meg tudsz csinálni. Ne ítélkezz hirtelen, elhamarkodottan, mert megbánthatsz ezzel egy közeli ismerőst, barátot. Nem biztos, hogy minden az, aminek először látszik, mielőtt bármit mondanál, bizonyosodj meg arról, hogy az a helyzet, amire elsőre is gondoltál.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy közted és az egyik barátnőd között elég durva vita alakulhat ki a hétvégén. Olyan fontos dolgon vesztek össze, ami alapvetően megváltoztathatja a véleményedet róla és a kapcsolatotokról. Ha nem hasonló az értékrendetek, akkor nem kell erőltetni a barátságot. Nem tudsz és nem is lehet mindent kontroll alatt tartanod, mert mindenkit feszültségben tart körülötted, de legfőképpen téged nyomaszt folyamatosan, hogy mindenről tudj. Engedd el egy kicsit!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan apróságok húzhatnak fel kedd reggel, hogy elromlik a telefontöltőd vagy nem találod a kulcsodat, esetleg elfogy a benzined vagy lerobban a buszod. Nem lesz egyszerű a hét kezdete, de hamar egyenesbe kerülsz és megnyugszol majd. Csütörtökön munka után csinálj úgy, mintha hétvége lenne, sétálj a parkban, találkozz a barátaiddal, koktélozz kiülős helyeken, még ha picit hideg is van. Jót tenne a lelkednek, ha kihasználnád ezeket a közös estéket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top