nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. március 15-21. – Érzelmileg erős heted lesz

Végre úgy érzed, bármire képes vagy, kiállsz magadért, nem engeded, hogy olyan emberek befolyásoljanak, akikben nem bízol meg. Ez még jobban megerősít majd az angyalhoroszkóp szerint, nagyon fontos döntést hoztál!

Az angyalok szerint egy üzenet vagy telefonhívás teljesen felkavar! Olyan infókat tudsz meg ugyanis, amitől felkapod a vizet és azonnal megoldást akarsz rá találni az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy eredményes időszak köszönt rád a héten, végre beérnek a dolgaid. Néha kénytelen vagy te is egy kicsit trükközni, hogy elérd a céljaidat. Abban még nincs semmi, ha taktikázol a melóban, de azért ne vidd túlzásba sem, mert megbízhatatlannak gondolhatnak! Elsősorban emberi kapcsolatok terén legyél ügyes. Toleranciával, megértő kommunikációval az eddig kezelhetetlennek látszó kapcsolatok is nyugvópontra jutnak. Sokan keresnek meg ebben az időszakban, valamennyien a tanácsodat várják.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy készülj fel, mert ma bármi megtörténhet veled a héten, legyen szó a legfurcsább véletlenekről is! De ha nyitott vagy és lazán kezeled a váratlan szitukat, még élvezheted is a helyzetet. Uralkodó bolygód, a Vénusz most a másik uralmi jegyében, azaz a Mérlegben jár. Ráirányítja a figyelmedet a munka fontosságára. Olyan feladatokat keresel, ahol nincs határidő. Amúgy is megfontolt vagy. Most kifejezetten jólesik arra gondolnod, hogy a jó munkához idő kell. Semmit nem kapkodsz el. Új ötleteid támadnak.

Mosolygó lány arca félig levél mögött

Hozd elő rejtett kincseid! (fotó: Unsplash)

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten különösen segítőkész és gondoskodó hangulatodban vagy, a többiek pedig nagyon hálásak érte, hogy számíthatnak rád. Új ötletekkel új kapukat nyithatsz meg. Elsősorban anyagilag gyarapodsz. Olyan helyekről juthatsz plusz pénzhez, ahonnan nem is számítottál rá. Arra persze mindenképpen ügyelj, hogy bármilyen csábító, soha ne térj le a tisztességes útról. Az angyalok ezen a héten vállalkozások, kalandok területét részesítik előnyben, legalábbis a te képletedben. A nagy lendületet néha nem árt visszafogni.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy uralkodó égitested, a Hold a te jegyedben folytatja útját és kapcsolatba kerül az élénkítő hatású Marssal. Elsősorban a társasági kapcsolataidra lehet jó hatással. Alkalmad lesz másokkal karöltve új dolgokba kezdeni. Elsőre azt hiheted, ez nem sikerülhet, de ahogy egyre telnek a napok a héten, egyre több a siker. Nagyon jók a visszajelzések. Gondold végi a hosszú- és rövidtávú terveidet. Nyugodtabb leszel, ha rendezed ezeket a fejedben!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy keményen és szívesen dolgozol a héten. Nem kapkodsz, alaposan megfontolva, teljes erőbedobással állsz a legkisebb, talán jelentéktelennek tűnő feladat elé is. Személyes kapcsolataid döcögősre sikerülnek. Akkor érzed igazán jól magad, ha csodálnak, de most be kell érned azzal, hogy reggel, amikor a tükörbe nézel, elégedetten nyugtázhatod azt, amit és akit látsz. Nagyon megijedsz egy új és hatalmas kihívástól, annyira, hogy teljesen leblokkolsz. Pedig ezt most kénytelen vagy egyedül megugrani, de ha sikerül, végre tényleg mindenki elismer majd a melóban!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a hetet elég stresszesen indítod, és sajnos ez nap közepére, végére csak fokozódni fog. Most inkább hanyagold a kávét, energiaitalt, attól csak rosszabb lesz, inkább próbálkozz egy smoothie-val vagy teával! Születési jegyednek most a Mars ad erőt. Állandó késztetést érzel, hogy cselekedj. Legjobb, amit tehetsz, ha legalább hetente néhány alkalommal sportolsz. A görcsös megfelelési vágyat nagyon jól tudod így egyensúlyozni. Ne riadj vissza még a legnehezebb helyzettől sem. Lesz erőd és energiád a megoldáshoz.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy diplomatikus vagy és konfliktuskerülő. Ezek egyáltalán nem mondhatók gyenge tulajdonságoknak, hiszen arra törekszel, hogy béke legyen körülötted. Nagy spórolásba kezdtél, ezért minden alkalmat megragadsz, hogy egy kis plusz pénzt tudj keresni. Azért arra is figyelj, hogy a sok extra munka és túlóra mellett a párodra is maradjon időd!

Angyalszobrok

Szárnyalás (fotó: Unsplash)

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy eseménytelen hét vár. Valójában az is esemény, ha nyugodtan, zökkenőmentesen zajlik az élet. Néhány felszínes kapcsolatnak búcsút intesz. Más esetekben pedig a korábbinál mélyebbek, tartalmasabbak lesznek a barátságaid. A Skorpió égiteste, a Plútó még mindig a száraz Bak jegyében időz. Neked most óriási lelki erőt ad: kitartást, mélyről jövő érzelmeket. A héten marad idő magadra, feltöltődésre és meditációra. Ennek köszönhetően vasárnap már alig bírsz magaddal, mert szeretnél dolgozni, az új ötleteidet megvalósítani.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kaphatsz egy olyan feladatot, ami elsőre, sőt másodikra sem világos. Ne érezd cikinek, hogy visszakérdezel, sokkal fontosabb ennél, hogy végül jól csináld meg a melót! Uralkodó bolygód, a Jupiter áldásos hatását még mindig élvezheted. Azok számára, akik szellemi pályán mozognak, kiemelkedő intellektuális képességet biztosít. Lehetőséged lesz tanulni, vagy éppen tanítani. Új ismeretekkel gazdagodsz, tapasztalataidat pedig könnyedén adod át másoknak. Alapvetően jól érzed magad, bár anyagi ügyeid miatt néha berzenkedsz.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy rád fokozottan igaz, hogy a visszafogott magaviselet hozza meg az igazi előrelépést. A Plútó és a Szaturnusz még mindig a születési jegyedben teszi tiszteletét. Kapcsolatukból úgy hozhatod ki a legjobbat, ha a szív szavát helyezed előtérbe. Semmi baj nem lesz, ha az érzéseid vezérelnek. A te esetedben ezek soha nem lesznek elhamarkodottak, ellenben meglepsz vele másokat. Hétvégén a barátaid szeretnék veled tölteni az idejüket. Ne mondj nemet, hiszen rád fér a lazítás.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy te, aki általában mindig megtartod a három lépés távolságot, a héten megtapasztalhatod, milyen az, ha erősödnek az érzelmeid. A kimért viselkedés helyett erős érzelmi motiváció vezérel. Sokat teszel azért, hogy ne csak szakmailag, emberileg is megismerjenek és megkedveljenek. Munkahelyeden néha nézz a hátad mögé is: van ott valaki, aki ellentmondásos személyiség. Nem szabad mindenkiben megbízni. Valószínűleg a főnököd fülébe is duruzsol, ami számodra nem feltétlen lesz pozitív hatással.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy tedd félre az összes borongós gondolatodat. Elsősorban hivatásodban szerezhetsz elismerést. Elégedj meg azzal, hogy dicsérik a munkádat. Ne akard, hogy az élet minden területén a topon legyél. A hétköznapokban a hivatás, a szabadnapjaidon pedig a család és a barátok adhatják a legtöbb örömet. Fontos a szigorú időbeosztás. Szervezettséggel most sokkal hatékonyabb lehetsz. Szeretnél egy olyan napot, amikor csak magaddal foglalkozol, semmi sem kötelező. Tervezd így előre a hétvégével vagy vegyél ki egy szabadnapot. Megéri, mert duplán jó hatással lenne rád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top