nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. május 3–9. – Vidám hét vár rád

Bármibe is kezdesz most bele, az garantáltan jól fog sikerülni! Legyen szó melóváltásról, új edzésről, randiról, mindenképpen vágj bele az angyalhoroszkóp szerint!

Az angyalok azt jósolják, hogy hatalmas a feszkó a munkahelyeden, és bármit is próbálsz, nem enyhül a légkör. Szerencsére a hét második felére kapsz egy szuper hírt az angyalhoroszkóp szerint, ami legalább a te hangulatodat feldobja!

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten olyasmi történik veled, ami nagy boldogságot okoz, nem is mered elhinni, hogy ez veled is megtörténhet. Bármennyire is hihetetlennek tűnik azonban, nyugodtan kinyithatod a szemed, hisz ez a valóság, amely kizárólag a te kezed munkáját dicséri. Bármilyen új dologba fogsz bele a hétvégén, megszereted, élvezed és eredményes leszel benne. Mindegy, hogy sport vagy szellemi kihívást választasz, biztosan a topon leszel! A hétvége a barátoké lesz. Legyen az kirándulás vagy délutáni grillparty, biztosan te leszel a társaság középpontja. Vidámságod mindenkire hatással van.

Lány narancskarikákkal

Vidámság (Fotó: Unsplash)

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten új terveid lesznek, de amint azt a lehetséges érdeklődőknek felvázolod, szinte azonnal falakba ütközöl. Nem nagyon lelkesednek ugyanis az ötleteidért, mert nem látják bennük a perspektívát. Egy összeszedett és logikus magyarázattal azonban van még esélyed arra, hogy meggyőzd őket. A te fejedben teljesen más összegek szerepelnek, mint amit az egyenleged mutat, és még csak hónap eleje van! Kicsit túlzásba vitted a shoppingolást vagy duplán fizettél ki valamit? Mindenképp számolj utána!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten jól osztod be az idődet, így semmivel nem csúszol el. Igaz, ez elég sok energiádat felemészti, de irtó jól érzed magad attól, hogy nem kell magyarázkodnod a késéseid miatt. Csak így tovább! Hétvége környékén szinte legyőzhetetlennek érzed magad, úgy gondolod, hogy akár egy hegyet is el tudnál hordani a hátadon. A szupererőd azonban igyekezz arra használni, hogy önmagad hasznossá téve segíts másoknak, akik elakadtak a sok tennivalóval, de hagyj időt arra is, hogy a sok felgyülemlett energiát le tudd vezetni egy olyan programmal, amit te is élvezel.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy akad valaki a környezetedben, aki mindenáron meg szeretné mondani, hogyan és miként éld az életed ahhoz, hogy boldog legyél. Először rendkívül indulatosan reagálsz a kéretlen életvezetési tanácsokra, ám rá kell jönnöd, ez sehova nem vezet majd, épp ezért érdemes higgadtabban elbeszélgetned vele. Határozottan és világosan add a tudtára, miért szeretnéd a saját életedben te meghatározni, hogy melyik utat választod. Nem szorulsz arra, hogy folyamatosan fogják a kezed és erőszakkal toljanak előre.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy bár számodra fontos a családod, de azt azért túlzásnak tartod, hogy napi kapcsolatban legyetek, és ahogy te sem számolsz be minden apróságról, te sem szeretnél belefolyni a testvéred vagy a szüleid mindennapjaiba. Finoman jelezheted! Az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és önzetlen segítőkészségéről híres a környezetében. Ezúttal is bebizonyosodik, hogy jókor vagy jó helyen, hisz egy barátodnak olyan segítséget nyújtasz, amelyet nem sokan tennének meg másokért.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy hosszú vívódás után végre sikerült döntést hoznod egy bizonyos helyzetben. Rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy nem kell minden másodperced azzal töltened, hogy felsorakoztatod magadban a pro és kontra érveket. Döntésednek megfelelően most már nyugodtan vághatsz bele abba a kalandba, amely eddig félelemmel és kételyekkel töltött el. Nyugtasd meg a környezeted is, hogy minden kockázattal számoltál, mindennek vállalni fogod a következményét. Hétvégén a párod inspirál majd a munkádban. Lehet, hogy nem direkt, de ő ejt el egy-két olyan kulcsszót, ami beindítja a fantáziádat, hogy sikeresen zárd a projekted.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy kapkodás, késés jellemzik a hetedet. Nagyon erősen kell összpontosítanod, hogy minden a helyén legyen, legfőképpen te magad! Ugye, nem felejted el a péntek délutáni randid? A sok bizonytalanság olyannyira frusztrál, hogy kezdesz emiatt besokallni, megelégeled ugyanis azt az ingoványos talajt, amin egyensúlyozni próbálsz, elég régóta most már. Épp ezért eljött a pillanat, amikor határozottnak kell lenned és lezárnod bizonyos dolgokat az életedben. Adj lejjebb a gondokból, aminek lehet, annak tegyél pontot a végére! Sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

Napi horoszkóp

Pihenő (Fotó: Pixabay)

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy akaratodon kívül felszálltál egy érzelmi hullámvasútra, ennek köszönhetően elég intenzív hetet élsz meg, furcsa szélsőségekkel. Az élet néha produkál kissé bizarr módon túlfűtött helyzeteket, amelyeket tudni kell kezelni, ám semmi baj, ha elsőre ez nem megy, ne szégyelld magad miatta. Mindenki sírva jött ugyanis a világra! A biztonság, a lelki és anyagi egyensúly a legfontosabb neked, és ezzel kapcsolatban tervezgetsz. Szeretnél több lábon állni? Most vágj bele valami új projektbe vagy vállalj másodállást!

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten elképesztő gyorsasággal csinálsz mindent, de sajnos felületesen is. Kicsit jobban figyelj a részletekre, megfogalmazásra, hangsúlyra, és akkor nem lesz gond. Általában te vagy a társaság húzóereje, híresen nagy szórakoztató hírében állsz, különös ismertetőjeled a túlfűtött exhibicionizmus. Nem esik nehezedre az sem, hogy a véleményedet hangosan, akár sok ember előtt is kimondd, emiatt azonban időnként kellemetlen helyzetbe kerülsz. Mások ugyanis nem mindig értenek egyet veled, s ezért neheztelhetnek rád.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten váratlanul kedves meglepetésben lesz részed, de egyelőre fogalmad sincs, kitől érkezik. Ez teljesen felvillanyoz, mindenáron szeretnéd felderíteni a feladó kilétét. A hét folyamán nem kell azonban messzire menned, gyorsan fény derül a rejtélyre, a közvetlen környezetedből próbált olyasvalaki örömet szerezni, akinek elég közel állsz a szívéhez. Viszonozd a kedvességet és amennyiben látsz perspektívát a kapcsolatotokban, adj egy esélyt a dolognak. Ki tudja, még pozitív véget is érhet?! Hétvégén az időjárási frontok kikészítenek, a fejfájás, a kialvatlanság és a dekoncentráltság bezavarhat. Pihend ki magad!

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten lehet, hogy neked kell elsimítani olyan munkahelyi konfliktusokat, amelyek nem is miattad robbantak ki, sőt semmi közöd hozzájuk. Mindenesetre a többiek nagyon hálásak lesznek, hogy közbeléptél. Hétvégén olyan ügyben kereshet meg az egyik barátod, amiben valószínűleg csak te tudsz neki segíteni. Dobj félre minden mást, mert tényleg fontos, hogy minél hamarabb megoldjátok a problémát. Párkapcsolatban élőknek kissé nehéz lesz a pénteki nap. Viták, féltékenységi jelenetek zavarhatják meg harmonikus kapcsolatotokat. Beszéljétek át a problémákat, hiszen nem jó mérgesen ágyba bújni!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten megállás nélkül hajtod magad, nagyon teljesítmény- és eredményorientált vagy. Ha úgy érzed, már megérdemelnél egy kis fizuemelést, ez a legjobb alkalom, hogy előrukkolj vele a főnöködnek. Persze előtte azért dobd be magad a meetingeken. Ez bizonyos mértékig rendkívül dicséretes a munkában való buzgóságod, de tudnod kell megtalálni a határaidat, és ha sikerült, igyekezz azokon belül maradni. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod a célod elérése érdekében. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz a hétvégén kicsit kikapcsolni és megtalálni a feltöltődési lehetőségeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top