nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik kombinálnak

Csillagjegyek, akik mindent túlagyalnak

Rendre agyalnak, így hajlamosabbak mindenbe többet belelátni, mint kellene. Nem véletlenül teszik, hiszen rendkívül okosak.

Ők azok, akik sosem bírnak leállni!

Vízöntő

A Vízöntő folyton új ötleteken és megoldásokon töri a fejét. Akkor sem áll le, amikor egy problémára megtalálta a megoldást, hiszen abból tutira újabb és még jobb ötletet gyárt. Az élete valójában végeláthatatlan kreatív spirál. Az egyik legintelligensebb csillagjegyként neki tényleg folyton járnak a gondolatai.

Csillagjegyek, akik túltárgyalnak mindent

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz tudásvágya csillapíthatatlan, ezért ha rákeres valamire az interneten, abból tutira egész éjszakás kutatás lesz. Aztán a végletekig tudja kombinálni és analizálni a begyűjtött információkat. Rendszerez, sorrendet, teóriákat állít fel. Képtelen abbahagyni az agyalást, pedig az ő elméjének is szüksége lenne időnként a pihenésre.

Ikrek

Az Ikrek valójában olyanok, mint a gyerekek, mindennek tudni akarja az okát. Az agyában folyamatosan pörögnek a miértek, és addig nem nyugszik, amíg nem rakja össze a legbonyolultabb puzzle darabkáit. Minél nagyobb a kihívás, annál izgalmasabb a feladat. Aztán a miértre persze újabb miért a válasz…

Nyilas

Mivel a Nyilas alapból is imád utazni, egy utazós példa szemlélteti őt a legtalálékonyabban. Amikor repülőjegyet foglal, minden egyes opciót, lehetőséget kielemez. A repülés időtartamától kezdve az árat, a várakozási időt, minden szempontot figyelembe vesz. Órákig képes agyalni, mire megtalálja a szerinte optimális megoldást. Csak nehogy épp emiatt maradjon le a legjobb ajánlatról…

(Nyitókép: Francesco Carta fotografo/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top