nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. június 14-20. – Gondold végig, hogy ki is vagy te valójában

Sokkal előbb lesznek eredményeid, mint ahogyan azt tervezted. De az elismerés sokkal később érkezik, mint ahogy az logikus lenne. Légy türelmes!

Az angyalok szerint szívesen töltenél több időt a számodra kedves személlyel, ugyanakkor a hivatásod is sok érdekességet, újdonságot tartogat. Fontos, hogy élénk társasági életet élj. Ebben a szakaszban az ismerősök, új helyzetek sok pozitívumot hozhatnak az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten – noha úgy érzed, minden összeesküdött ellened és semmi sem sikerül, – nem szabad feladnod! Mert ha most ott hagysz csapot-papot, később borzasztóan nagyot csalódhatsz önmagadban. Azért, hogy nem volt kitartásod, hogy az első akadályoknál orra buktál és még csak meg sem kísérelted a talpraállást. Ne feledd: akadályok mindig voltak és lesznek is! Hétvégén különös erővel törhet fel belőled a szabadság vágya. Szabadon repülnél, akár a szél, nem szeretnél lemaradni egyetlen társadalmi eseményről sem.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valakit nagyon nehezen engedsz el, mindenáron ragaszkodsz hozzá, még annak ellenére is, hogy nagy csalódást okozott neked. Nem tudsz szabadulni tőle, egyfolytában azon rágódsz, hogy mi és miért történt, hol romlott el az egész. Ez azonban egyáltalán nem tesz jót neked. El kell döntened, hogy maradsz a múltadban, vagy könnyes búcsút veszel tőle és megpróbálsz a jövődre összpontosítani. Építkezni csak erős és szilárd alapokról lehet. Képtelen vagy várakozni, nagyon rosszul viseled a számodra kényelmetlen helyzeteket.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten elindultál az ösvényen, rá kell jönnöd, nincs még rendesen kitaposva ahhoz, hogy biztosan el ne tévedj. Emiatt megtorpansz és elbizonytalanodsz egy pillanatra, hogy vajon a jó irányban haladsz-e. Senki nem mondta, hogy kizárólag a mások által korábban megjelölt úton kell menned. Sőt! Ez esetben talán jobb is, ha a saját utad járod egyedül. Ha beosztod az energiádat, megpróbálsz minél több türelmet gyakorolni, nem is lesz olyan megterhelő ez a hét.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy van valaki, akiben megtaláltad a lelkitársad, aki szavak nélkül is megért, elég csupán szemmel kommunikálnotok. Ritkán fordul elő, hogy olyan személy akad az utadba, akiben minden körülmények között, vakon megbízhatsz, akire bármikor számíthatsz. Próbáld tehát megtartani. Ehhez azonban neked is tenned kell valamit a kapcsolatért. Igyekezz bizonyítani, hogy ez kölcsönös, hogy te is teszel érte legalább annyit, mint amennyit ő tesz érted. Becsüld meg az ilyen embert!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten úgy érezheted, megtaláltad a helyed, jól érzed magad a bőrödben és ezt az elégedettséget senki nem veheti el tőled. Magabiztos vagy, megingathatatlan, és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton vagy. Az irigyekkel ne foglalkozz, mindig is lesznek olyanok, akik legszívesebben ott tartanának, ahol te. Ha a megfelelő döntést és változásokat hozod meg az életedben, nincs mitől tartanod. Ellenkező esetben kemény időszak elé nézel.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten inkább a magányodba vonulsz, nem igazán vágysz a körülötted élők társaságára. Nem véletlenül nem találod most a helyed. Egyszerre élnéd meg a szexuális örömök minden formáját, ugyanakkor a lelked egyre mélyebbre süllyed. A harc, az önmarcangolás helyett próbáld meg elfogadni ezt a faramuci helyzetet, az energiákat fókuszáld a legfontosabb feladatokra, és akkor kevésbé érzed a feszültséget. Hétvégén szánj egy kis időt magadra, kapcsolódj ki és gyűjts inspirációt a következő kihívásra!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valakivel túl közeli kapcsolatba kerülsz a munkahelyeden, ami nem csak a kollégáidnak szúr szemet, de a főnököd is kiszagolja. Nehéz volt nem észrevenni, izzik ugyanis kettőtök között a levegő. Mindenesetre vannak, akik egyáltalán nem nézik jó szemmel a románcot, mi több, szóvá is teszik minden fórumon. Igyekezz a munkád kifogástalanul végezni és ne adj okot arra, hogy borsot törhessenek az orrod alá vagy hogy összesúgjanak a hátad mögött. Egyébként is kemény és elszánt csillagjegyként a legmélyebb pontról is mindig képes vagy újjáéledni.

Lány kék festett szárnyakkal

Növessz szárnyakat! (fotó: Unsplash)

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten olyan helyzet áll elő, ahol ha nincs a helyén az eszed, bizony könnyen megeshet, hogy nagy árat kell fizetned érte. Épp ezért légy résen és figyelj oda, hogy mikor mit csinálsz, illetve kinek mit mondasz. Amennyiben úgy hozza a szükség, a saját magad pozícióját vedd figyelembe úgy, hogy közben nem kell másokon átgázolnod. Hétvégén, miközben csodás felfedezéseket tehetnél, bámulatos átalakulásban és spirituális ébredésben lehetne részed, mégsem tűnik majd minden olyan misztikusnak és izgalmasnak, mint várnád. Inkább elviselhetetlen igazságokra derülhet fény még akkor is, ha minden óvintézkedést megtettél.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nehezen nyílsz meg mások előtt, nem vagy a társaság ceremóniamestere, inkább csendes megfigyelőként ücsörögsz azon ábrándozva, milyen jó érzés lehet, ha mindenki rád figyel. Ne harcolj azonban mindenáron azért, hogy minden szempár rád szegezze a tekintetét. Nem kell önmagad meghazudtolva a saját elveid mellett kiállnod és érdekes helyett szánalmassá tenni magad. Amennyiben figyelemre vágysz, olyan dolgokat csinálj, melyek a köz érdekeit szolgálják. Hidd el, sokkal hamarabb fog minden szempár rád szegeződni, mint azt gondolnád!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten magad sem hiszed el, de a siker sokkal hamarabb jön, mint azt előtte gondoltad volna. A főnököd is elismeri a munkád, hisz amikor megbízott vele, nem számított rá, hogy a kisujjadból fogod kirázni. Elismerően tekintenek rád a kollégáid is, ami különösen jól esik, már csak ezért is megérte olyan szorgalmasan, kreatívan és hatékonyan dolgozni! Ha már így alakult, használd ki a hirtelen jött szabadidőt és igyekezz felhőtlenül, kötöttségek nélkül bulizni!

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten olyan társaságba keveredsz, ahol nem nagyon ismered a körülötted lévőket, ennek megfelelően nem érzed magad túl komfortosan. Most azonban érdemes nyitottnak lenned, mert soha nem tudhatod, mikor ismerkedsz meg valakivel, akivel egyéb esetben nem lett volna sok esélyed összefutni. Nyílj meg, barátkozz, ismerkedj, mert nem tudhatod azt sem, hosszú távon melyik kapcsolat lesz majd hasznodra! Itt az ideje annak, hogy önálló legyél a munkában is. Hozd meg bátran a döntéseidet, és fogadj el bátran nagyobb feladatokat!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten el kellene határoznod végre, hogyan dönts afelől, hogy melyik irányba indulj el. Így azonban folyamatosan mennek el melletted a jobbnál jobb lehetőségek, miközben ahelyett, hogy megragadnád őket, arról álmodozol, mi lesz, ha elérsz a célvonalig. Hétvégén tarts egy olyan napot, amikor a legfontosabb kérdés az a számodra, hogy hogyan szerethetnéd önmagadat jobban. Ha arra a kérdésre keresed a választ, hogy hogyan adhatnál önmagadnak sokkal több elismerést vagy hogyan lehetne sokkal több szeretetben, elismerésben és jutalomban részed, ezt csak te tudhatod.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik nehezen befolyásolhatók Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top