nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. június 21-27. – Oldd fel a konfliktusokat és teremts alkalmat a meghitt beszélgetésekre!

Mély érzelmi változásokon mész keresztül, talán még nagy felismerésekre is juthatsz önmagaddal kapcsolatban, a párodhoz fűződő kapcsolatodról.

Az angyalok szerint ez a mély lelki nagytakarítás már időszerűvé vált. Így újjászületve képes leszel elhárítani azokat az akadályokat, amelyek eddig gátoltak abban, hogy tisztán láthasd, merre halad az életed. Eleinte nehéz lesz szembenézned az elfojtott érzéseiddel, de ne add fel a kezdeti nehézségek ellenére sem az angyalhoroszkóp tanácsa szerint!

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy régóta dolgozol egy bizonyos ügyön, ezért a héten már úgy érzed, fogy az energiád a nagy hajtásban. Hiába szeretnél hátat fordítani, addig nem fogsz tudni semmit sem lezárni, amíg maradéktalanul el nem végeztél minden egyes pontot. Haladj végig rajta, vedd sorra az egyes fázisokat és igyekezz mihamarabb pontot tenni a végére. A héten azt is megtapasztalhatod, hogy adni sokkal nagyobb öröm, mint kapni, így nem meglepő, hogy ez a hétvége egy igazi csoda lesz számodra. Élvezd ki minden egyes pillanatát!

Barátnők beszélgetnek virágok között

Beszélgetősdi (fotó: Unsplash)

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten szeretnél a végére járni valaminek, ám most még nem nagyon tudod, melyik úton indulj el. Tanácstalanságod nem tart majd sokáig, hisz ha nyitott szemmel jársz, bele fogsz botlani abba a személybe, aki megadja neked a választ minden kérdésedre. Ragadd meg a kezét és derítsetek fényt együtt arra a homályos történetre, amely nem hagy nyugodni. Ha sikerül kideríteni, mi áll mögötte, fellélegezhetsz! A hétvége hangulata elfelejtett érzéseket hozhat ismét felszínre, de ettől nem kell megijedned. Csak hagyd, hogy ezek az érzések átjárjanak.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten túlságosan elbagatellizálsz valamit, aminek sokkal nagyobb jelentőséget kellene tulajdonítanod, amely legnagyobb bosszúságodra most negatív formában köszön vissza. Ha kidühöngted magad, rájöhetsz, hogy egyetlen ember felelős a kialakult helyzetért, az pedig te magad vagy. Igyekezz korrigálni, amíg nem késő. A megértés, elfogadás és a hála, ezek értékelése mindennél fontosabb. Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, le kell tenned az érzelmi terheidet. Minden szőnyeg alá söpört probléma a jövőben sokszorosan bosszulhatja meg magát.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a hétre eltervezett dolog nem olyan eredményt hoz, amit vártál. Ez roppant módon frusztrál, hisz a pihenés helyett erre áldoztad minden időd és energiád. Lehet, hogy ez most nem úgy ért véget, ahogy tervezted, ám nem érdemes sokáig csüggedned. Ehelyett inkább vond le a megfelelő konzekvenciát, okulj. Párkapcsolatodban leginkább a stabilitásra és a nyugalomra törekszel. Rengeteg közös programot szerveztek a pároddal, de itt az ideje, hogy akár a közös barátaitokat is bevonjátok ezekbe.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nagy lépésre szánod el magad. Régóta készülsz már arra, hogy elmozdulsz a jelenlegi álláspontról és kipróbálod magad valamiben, ami teljesen új és ismeretlen számodra. Bár kissé tartasz tőle, ennek ellenére pontosan tudod, hogy szükséged van erre a változtatásra, hisz a jelenlegi élethelyzetedből kihoztad a lehető legtöbbet. Kedveseddel együtt mindkettőtöknek szüksége van egy kis változatosságra. A jegyeddel szemben járó Uránusznak köszönhetően végre igazán izgalmas és csodás élményekben lehet részetek, miközben úsztok a boldogságban.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten talán jobb is, ha most egy kicsit egyedül vagy, saját magadra és a döntéseidre utalva, hisz ez most megtanít arra, hogy a makacs gondolkodásmód sehova nem vezet. Becsüld meg azokat, akik körülötted élnek, hisz bármikor kerülhetsz szorult helyzetbe, amelyben senki nem szeret önmagára utalva lenni! Eseménydús hétvégének nézel elébe, de semmi komolyabbra ne számíts. Ez az időszak nem kedvez a tartós elköteleződésnek, viszont flörtben nem lesz hiány, csak úgy vonzod magad köré a lehetséges jelölteket.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten pontosan tudni fogod, mit és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy sikerre vidd azokat a dolgokat, amelyek rád hárultak. Ugyan senki nem akad, aki segít neked, hisz nem akarják vállalni a felelősséget, ám te olyan tudás és tapasztalat birtokában vagy, amellyel könnyűszerrel tökéletesen el tudod végezni a feladataid. Ha kapcsolatban élsz, ne töltsétek otthon a hétvégét! Kiránduljatok, menjetek el moziba, színházba, használjátok ki a hétvége minden percét!

Szerelmespár sátortető alatt

Kell egy kis romantika… (fotó: Unsplash)

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nem nagyon bízol senkiben és semmiben, mert attól félsz, bármikor hátba támadhatnak, ha kicsit lankad a figyelmed. Próbálj meg pozitívabban tekinteni bizonyos helyzetekre és emberekre. Amennyiben nem engeded ezeket a kételyeket eluralkodni magadon, a világ is megnyílik előtted, új lehetőségeket, élményeket és hosszú távra szóló kapcsolatokat rejtve magában. A változtatás és a választás lehetősége a te kezedben van. Ha megszületett benned az igazi vágy minderre, akkor már csak az ezekhez vezető utat kell megtalálnod.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten általában bejönnek a megérzéseid, amelyek ezúttal sem hagynak cserben. Valaki ugyanis kecsegető ajánlattal keres meg, amely már olyannyira sok hasznot hoz magával, hogy ez az, ami gyanút ébreszt benned. Mi jut eszedbe arról, hogy szerelem? Család? Boldogság? Érzelmi kiteljesedés? Mit teszel azért, hogy elérd ezeket? Hogy elérd azokat a vágyott céljaidat és álmaidat, amelyeket régen megálmodtál magadnak? A Plútó a jegyedben hátra arcot vágva segít új irányt szabni az életednek.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten apró mozdulatok kellenek ahhoz, hogy tökéletesítsd azt a folyamatot, amelynek végén komoly eredményeket tudsz majd felmutatni. Ez egy kiváló bizonyíték arra, hogy érdemes volt annyi energiát és időt belefektetned. A környezeted is elismerően fog veled kezet rázni. Kapcsolataidat a harmónia jellemzi, ez főképpen annak köszönhető, hogy őszintén megbeszélitek azokat a nehézségeket, amelyek egy időre elválasztottak benneteket egymástól. Talán nem fizikálisan, de lelkileg mindenképpen.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten pároddal most az élet szerencsésebb oldalát élvezhetitek. Nagyon vigyázzatok erre, próbáljátok megőrizni ezt az állapotot, amíg csak lehet! A héten olyasmiről szerzel tudomást, amely előrelendítheti az eseményeket, ám minden még egyáltalán nem garantált, így nem is érdemes beleélned magad. Továbbra is állj készenlétben, hogy váratlan helyzetben tettre készen cselekedni tudj, ne vedd készpénznek azt, ami még nem garantált.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nagy változást szeretnél eszközölni az életedben, amelyre a környezeted egyelőre nincs még felkészülve. Épp ezért ne izgasd fel őket feleslegesen, aprólékosan dolgozd ki a tervet és csak abban az esetben hozd nyilvánosságra előttük is, ha már teljes biztonsággal meg tudtad valósítani. A hétvége tökéletes időszak az otthonod kisebb felújítására. Kreatív természettel áldott meg a sors, így jól tudod, hogy nem minden a pénzen múlik. Bátran próbálkozz praktikus és egyedi ötletekkel, amellyel még inkább kihangsúlyozhatod eredetiségedet.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és az egyedüllét Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top