nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. június 28-július 4. – Az angyalok a szívedre fókuszálnak

Hallgass a belső hangra és pihenj egy kicsit a pároddal! Meglátod, kellemes időt tölthettek együtt, ha csakis egymásra fókuszáltok.

Az angyalok szerint szerelmeddel felhőtlenül telhet a hét. Sokat lesz módotok kettesben lenni, beszélgetni, közös élményeket szerezni. Ezzel mélyül a kapcsolatotok, érzelmeitek pedig erősödnek. Ne feledjetek kis énidőt is szorítani az angyalhoroszkóp tanácsa szerint, hogy ti magatok is rendben legyetek.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten érzelmeidet, bár áradnának, inkább elfojtod mindet. Nincs elég bátorságod, hogy kimutasd őket. Az sem lehetetlen, hogy egy titkos kapcsolat veszi kezdetét. Ezt valóban nem lenne szerencsés a nyilvánosság orrára kötni. Hivatásod területén előrelépés várható. Keményen kell dolgoznod a sikerért, de az nem marad el. Főnököd, ha eddig nem, most majd értékeli a teljesítményedet. Ha szingli vagy, életed eddigi legnagyobb rajongását és szerelmét válthatja ki belőled a férfi, akit ezen a héten ismerhetsz meg. Nem egyszerűen jóképű lesz, de szinte abbahagyhatatlan lehet vele a beszélgetés is.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a költekezés ideje következik. Szinte számolatlanul szórod a pénzt. Más esetekben minden fillért meggondolsz, most azonban az ellenkező oldalra billen a mérleg. Szomszéddal, testvérrel is sok dolgod lesz. Törekedj helyes és türelmes kommunikációra. Szerelmeddel több időt lehettek együtt a hét során, mint máskor, de nemcsak ez ad okot örülni. Hétvégén közösen oldhattok meg egy felmerülő problémát, ami bebizonyítja, milyen remek páros vagytok.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a Nap és a Vénusz mindent megtesz annak érdekében, hogy kellemesen, jó hangulatban teljenek a napjaid. Megnövekszik a vonzerőd. Ha szingli vagy, hatalmas sikereket könyvelhetsz el. Anyagi ügyekben egy hullámvasúton érzed magad. Jön a pénz, de megy is. Elsősorban családodra vagy otthonodra költesz. Amennyiben keresed még a párod, a héten megtetszhet valaki, illetve ha már van, aki tetszik, akkor most lépést tehettek egymás felé. Szinte pattoghatnak a szikrák, és pillanatok alatt lángba borulhat a szívetek. Elég csak egymás szemébe néznetek.

Férfi és nő kézenfogva

Kéz a kézben (fotó: Unsplash)

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten otthonodban, családod részéről minden támogatás adott. Szükség lesz néhány beruházásra is, de ezeket sikerül zökkenőmentesen megoldani. Amennyiben munkád külföldhöz köt, vagy olyasmivel foglalkozol, ami idegen kultúrákat érint, sikeres leszel. Kitűnő memóriádat most minden nap használhatod, csiszolhatod. Kedveseddel, ha most esedékes nyaralásotok, csodálatos út állhat előttetek. Emlékezetes napok, melyekben nemcsak érzelmeitek bontakoznak ki még erősebben, de a szexuális energiák is a tetőfokukra hágnak.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a barátokra nagy szükséged lesz. Hosszabb ideig nem találkoztál a számodra fontos emberekkel, most már elérkezettnek látod az időt, hogy társasági életet élj. Egyre emelkedettebb a hangulatod. Ha szingliként még nem zártad le előző kapcsolatod, akkor a héten végre sikerülhet magad mögött hagynod a fájdalmakat. Izgalmas flört ütheti fel a fejét a hétvégén. A szemtelenül jóképű férfi többet akarhat, és ezt tudtodra is adhatja.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten párkapcsolatban olyan napokat élhetsz meg, amelyek csak ritkán adódnak. Alapvetően visszafogott, szégyenlős természeted most kicserélődik. Kedvében jársz a párodnak, és a szép szavak mellett tettekkel is bizonyítod az odaadásodat. Munkatársakkal nagyon szívesen töltöd az időt. Igyekszel egyensúlyt teremteni a munka, a barátságok, szórakozás és a biztonságos otthonlét között.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten te, aki a Zodiákus leginkább ingatag jegyében születtél, legalább néhány napig megfontolt, a döntésekért felelősséget vállaló ember leszel. Érdekes és egyáltalában nem kellemetlen tapasztalatokkal gazdagodsz. Minden, a következő időszakban történő esemény a későbbiekre is nagy hatással lehet. Szíved választottjáról pletykát hallhatsz, ám ne higgy mindenkinek: csak azokban bízz, akik kiérdemlik ezt. Bármi kétség merül fel, a párod tudja legjobban a választ. Járj utána, de ne légy gyanakvó! Ha megbeszéltétek, pozitívabb folytatás jön.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten sokat foglalkozol mások, többnyire rokonok ügyeivel. A segítőkészség dicséretes, ám vannak határai. Semmiképpen ne engedd, hogy valaki visszaéljen a jóindulatoddal. Amennyiben szeretnél egy érdekes helyen nyaralni, egyelőre jobb, ha csak tervezel. Régi jelölted vagy párod sodorhatja utadba a szél a héten. Feltörhetnek az egykori nagy érzelmek, talán még erősebben, mint akkoriban. A hétvége során végre eldőlhet, mi lesz további, közös sorsotok, lesz-e közös jövőtök vagy sem.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a hét nagyon jó hatással lesz a szellemi képességeidre. Elsősorban akkor segít, ha vizsgázol vagy éppen olyan elfoglaltságod van, ahol az intellektus és a diplomatikus magatartás elengedhetetlen. Sikeres kommunikációddal nemcsak elismerést, de pénzt is szerezhetsz. Kedveseddel sokat nosztalgiázhattok a héten. A nyár azonban nem ért véget egyelőre, még gyűjthettek sok új élményt. Akár egy hétvégi út is jó ötlet lehet. A közös élmények által kapcsolatotok is szorosabbra fűződik. Most biztosabb lábakon állhattok, mint eddig bármikor.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten hirtelen nagyon sok dolgod akad. Talán nem is darabszámra lesz sok, hanem annyira meg akarsz felelni az elvárásoknak, hogy mindent többszörösen ellenőrzöl, és a végtelenségig csiszolsz. Hajlamos leszel elfelejteni, hogy a nap csak huszonnégy órából áll. Munkahelyed köreibe új ember kerülhet: szingliként ő lehet az, aki felkavarja szívedben az állóvizet. A pasival csak egy dolog lehet bizonytalan, ennek érdemes még az elején utánajárni. Ha végül minden klappol, akkor ez bizakodásra adhat okot.

Varrott anyagcica fehér szívvel

Szív küldi (fotó: Unsplash)

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten akkor érsz el sikereket, ha mindent nagyon komolyan veszel. Valószínűleg egyszerre többféle területen is helyt kell állnod. Kísérletező természetednek nagyon megfelel ez a helyzet, de fontos, hogy ne csak a felszínt ismerd meg, hanem mindennek járj utána alaposan. Szerelmed egy kollégád miatt lehet féltékeny a héten. Ne ess abba a hibába, amibe oly sokan: ha élvezed, hogy félt a párod, áteshetsz a ló túloldalára, és elmérgesedhet a helyzet. Inkább nyugtasd meg. Érzelmeiről már így is plusz bizonyosságot nyertél.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a te személyiségedtől távol áll minden, ami durva. Sokkal inkább a megértés az, ami jellemez. Most azonban segítségül hívhatod a harcias Mars égitestet. Sokat lendít az elhatározásaid kivitelezésén, és akkor is partner, ha valaki túlságosan ki akar használni. A tüzes Mars a szerelem és a szeretet között is képes hidat kialakítani. Ha nincs most párod, ezen a héten érdemes szétnézned az online ismerkedés világában. Az egyik weboldal vagy alkalmazás ugyanis egy titokzatos, vonzó idegent hozhat életedbe.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik nem jönnek ki egymással Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top