nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. július 12-18. – Próbáld a kezedben tartani az irányítást!

Koncentrálj a fontosabb dolgokra! Szomjazod a feltöltődést, és több ötleted is támad. Kedveseddel harmonikus a kapcsolatotok.

Az angyalok szerint figyelsz a részletekre, s nemcsak nézel, hanem látsz is, így ezúttal is kiderül, hogy egy jó ötlet révén milyen könnyen zárhatsz le ügyeket, amelyek számodra és mások számára is súlyos problémát jelenthetnek! Ez igen, így kell ezt csinálni az angyalhoroszkóp szerint!

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kezdesz besokallni azoktól a terhektől, amelyek a válladon ülnek egy ideje, te pedig sehogy sem tudsz megszabadulni tőlük. Igyekezz tehát félretenni a frusztrációkat, ne sürgess semmit, figyelj oda a részletekre, mert apró dolgokon csúszhatsz meg, amelyek végül az egész folyamatot teljesen más irányba sodorhatják. Ügyelj arra, hogy lépésekben haladj. Hidd el, eljön az idő, amikor minden ideális lesz arra, hogy végre felszabadulj. Szerelmeddel kisebb pénzügyi vitád lehet, de ha meghallgatjátok egymás érveit, hamar megoldódik. Egyedülálló vagy? Egyszerre két férfi fog meg, és mindkettő másért.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten szeretnél valakinek imponálni, akit a jelek szerint teljesen hidegen hagynak a próbálkozásaid. Emiatt kissé el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Gondold végig, mi az, ami lenyűgözné az illetőt, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrended és önbecsülésed határát átlépni csak azért, hogy valakihez közelebb kerülj. Felettesed álmélkodva nézi kreativitásod és teherbírásod. Most jó eséllyel szóba kerülhet egy előléptetés vagy fizetésemelés.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a sok bizonytalanság olyannyira frusztrál, hogy kezdesz emiatt besokallni, megelégeled ugyanis azt az ingoványos talajt, amin egyensúlyozni próbálsz, elég régóta most már. Épp ezért eljött a pillanat, amikor határozottnak kell lenned és lezárnod bizonyos dolgokat az életedben. Párkapcsolatod romantikus, vidám, játékos és bensőséges pillanatokat is tartogat nektek: számotokra kerek a világ. Ha még nincs párod, egy ismerkedős app hozhat sikert.

Angyal alakú felhők

Égi segítség (fotó: Unsplash)

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten először próbálod ki magad valamiben, ami elég nagy volumenű ahhoz, hogy meg ne remegjenek a lábaid. Amennyiben azonban sikerül legyőznöd a félelmeidet és felül tudsz kerekedni azokon, abban az esetben bizony nem is lesz olyan megugorhatatlan az a bizonyos akadály. Bízz magadban és higgy abban, hogy benned is megvan az a tehetség és kreativitás. Szerelmeddel közösen oldotok meg egy váratlan problémát. Ha még szingli vagy, titkos imádód a héten végre színre léphet.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten izgalmas program tart lázban, alig tudsz a kötelezettségeidre összpontosítani. Legszívesebben már most elindulnál annak érdekében, hogy minden percét élvezhesd. Mivel azonban vannak még feladataid, amelyeket határidőre el kell végezned, igyekezz valamennyire elfeledkezni arról, hogy milyen kellemes program vár rád. Hidd el, mindennek eljön majd a maga ideje. Pénzügyeid is foglalkoztatnak, ugyanis valamire szeretnél összespórolni egy nagyobb összeget. Egyelőre csak ötleteid vannak, hogyan tedd, érdemes ezeket sorra kipróbálni.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten zsákutcába kerültél, melyből nem látod a kiutat, bármilyen taktikát vetsz ugyanis be, úgy tűnik, semmi sem működőképes. Eddig a benned lévő büszkeséged okán nem nagyon akartál senkibe sem kapaszkodni és segítséget kérni, mostanra érdemes azonban belátnod, hogy csakis akkor juthatsz előbbre, ha hajlandó vagy olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban. Hétvégén olyan szabadidős tevékenységet, sportot vagy játékot találsz ki, amely tökéletes feltöltődést nyújt a számodra. Új hobbival gazdagodsz.

Mérleg

Az angyalok szerint alapvetően csapatjátékosnak tartod magad, a héten azonban sehogy sem tudsz dűlőre jutni a többiekkel. Egy pillanatra el is veszíted a magabiztosságodat. Nem érdemes azonnal menekülőre fognod, próbáljatok kompromisszumos megoldást találni. Meglepetést is tartogat neked a hét. Olyasmit érinthet a dolog, ami számodra fontos, és meghatározó a jövő szempontjából is. Pároddal csodás napok várnak, minden közös órátok maga lesz a mennyország. Ha még nincs párod, olyasvalaki kezd udvarolni, akire nem számítasz.

Szív szirmokból

Szív küldi… (fotó: Unsplash)

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nagyon közel vagy ahhoz, hogy elérd a korábban kitűzött célodat, ám valamilyen oknál fogva megtorpansz. Ne add fel végleg, hisz ez korántsem jelenti azt, hogy elúszott minden eddig befektetett munka. Rázd meg magad, szedd össze a gondolataidat és igyekezz úgy hozzáállni a helyzethez, hogy innen szép nyerni. Kedvesed egy mondata meglepetést okoz. Mostantól más szemmel nézheted, mint eddig. Ha még egyedülálló vagy, flörtbe keveredsz a hétvégi buliban.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten végre sikerülhet megoldanod egy olyan problémát, amely régóta okoz álmatlan éjszakákat. Lehetőség kínálkozik arra, hogy örökre pontot tehess a végére. Mivel ez a környezetedre is hatással volt, mindenki nagyon hálás lesz neked. Eggyel kevesebb megoldatlan kérdés, eggyel több bizonyíték arra, hogy a kreativitásod csodákra képes. Szíved választottja bókok tengerével áraszt el, ami felerősödő vonzerődnek köszönhető. Ha nincs párod, akkor is megérzed ennek a csáberőnek a hatását. Valaki váratlanul leszólít.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten képtelen vagy hideg fejjel gondolkodni. Minden fejtörés nélkül beleugranál bármibe, amitől valamilyen eredményt vagy új kihívást remélsz. Érdemes azonban mérlegelned, mielőtt belevágsz egy izgalmas kalandba, amennyiben ugyanis nem úgy sikerül a dolog, ahogyan azt elképzelted, abból még bajod is származhat! Légy körültekintő, és igyekezz a realitás talaján maradni. Szerelmeddel most remek a kommunikációd, ezért sok fontos kérdés kerül napirendre. Ha még szingli vagy, egy rivális zavarja a köreid, aki jelölted környezetében van.

Vízöntő

Magabiztosan meneteltél előre, mégis egy váratlan hiba csúszhat a számításodba, amely meghiúsíthatja az eredeti terveidet. Emiatt bosszús leszel, elsősorban persze magadat hibáztatva. Amennyiben sikerült megfelelően a helyükre tenned a dolgokat, s tisztáztad magadban, hol tévedtél, próbáld meg lezárni és elengedni az egészet, hisz, ha benne ragadsz, csak magadnak ártasz. Kedveseddel kellemes szórakozásban részesültök valahol, a közös élmény pedig még inkább összehoz. Szingliként egy hétvégi buli hozhat most sikert.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nagy idővesztegetésnek érzel egy ügyet, úgy érzed, egyáltalán nem hozott akkora hasznot, mint amekkorát a befektetett munkával arányosan reméltél. Ez kissé frusztrál, hiszen úgy érzed, ehelyett sokkal inkább foglalkozhattál volna olyasmivel is, ami jobban megérte volna. Nem érdemes azonban sokáig ezen rágódnod, hisz ez már a múlt. Szerelmeddel nagyszerű hétvégének néztek elébe. Jót tesz egy kis közös feltöltődés. Ha még egyedülálló vagy, most jól is érzed így magad: élvezed a szabadságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top