nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. július 19-25. – Bőven van benned energia!

A párkapcsolatodban érheted el a legtöbb eredményt. A meleg napok, úgy látszik, kedveznek az érzelmeid kibontakozásának.

Az angyalok szerint a párkapcsolatodban érheted el a legtöbb eredményt. A meleg napok, úgy látszik, kedveznek az érzelmeid kibontakozásának az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten hosszú idő után végre úgy érezheted, hogy hátradőlhetsz és élvezheted, hogy az égiek keresik a kegyeidet. Szuper időszak ez arra, hogy legyőzd az önbizalomhiányodat és túllépj a saját magadban való kételkedésen, ami igazából nagyon is visszaveti a céljaid elérését! Munkahelyeden kivívod felettesed elismerését, ugyanis egy nagyszerű ötlettel rukkolsz elő. Könnyen lehet, hogy az előléptetés is kilátásba kerül. Kollégáid nem véletlenül irigykedhetnek rád. Pároddal a nyári tervek kerülnek szóba, de még nem juttok közös nevezőre. Ha még szingli vagy, az online társkeresés hozhat sikert.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a hét elképesztően jó lehetőségeket tartogat számodra, ahhoz azonban, hogy ki is használd ezeket, elég bátornak kell lenned ahhoz, hogy kilépj a komfortzónádból és felhagyj a kishitűségeddel! Jó hírekkel kecsegtet a hét. A dolog egy számodra fontos ügy lehet, amiben jó ideje reménykedtél. Párkapcsolatod harmonikus és kiegyensúlyozott. Kedveseddel nagy egyetértésben telnek a napok. Ha szingli vagy, egy új jelöltet szemelsz ki, aki más, mint akik eddig tetszettek.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten örömökből, kreativitásból, értékes kapcsolatokból nem lesz hiány, nagyszerű programokat szervezhetsz a szívednek kedves emberekkel együtt, ami mindenképpen balzsam a léleknek! Új kihívás elébe nézel, ami nemcsak izgalmasnak bizonyul, de fejlődni is fogsz általa. Pároddal kisebb féltékenységi vitád lehet, de ez hamar tisztázódik, és inkább amolyan bizonyítékként szolgál az egymás iránti vonzalmatok felől. Szingli vagy? Titkos rajongód végre színre léphet, és randira hív.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy bár egészen ijesztően hangzik, a csillagok azt ígérik neked a hétre, hogy bármely javításra szoruló életterületedet egyensúlyi helyzetbe hozhatod. Egy rokonod szívességet kér tőled, de a teljesítése után ismét hozzád folyamodik. Ne hagyd, hogy kihasználjanak: ha úgy érzed, sok, mondd ki bátran! Szerelmeddel csodásan telnek a napok. Közös terveitek kerülnek szóba, amiről öröm lesz beszélgetni. Egyedülállóként egy régi párod bukkanhat fel körülötted.

Férfi virágot ad egy nőnek

Szív küldi (fotó: Pixabay)

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten energikus és jókedvű leszel, ezt mindenki látja, ezért örömmel tartózkodnak a társaságodban. Nem fogsz unatkozni! Kedveseddel közösen számíthattok egy jó hírre, ami talán még szorosabbra fűzi köztetek a köteléket. Ha még várod a párod, meglepődsz, ki küld feléd jeleket. Vajon örülsz majd neki? Ez a hét végre remek alkalmat kínál arra, hogy learasd befektetett munkád gyümölcsét, ehhez azonban kulcsfontosságú, hogy tisztában legyél a céljaiddal és a terveiddel!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kevesebb időd lesz saját dolgaidra, mint máskor. Frusztrálhat kissé, de te jó vagy a szervezésben: igyekezz újragondolni időbeosztásod. Kedveseddel izgalmas kalandban részesültök, ami még közelebb visz titeket egymáshoz. Szingliként új hobbid eltereli a figyelmed a párkeresésről, de Cupido megtalál nyilával.  Ebben a hónapban pénzkereset és költés is várható. Hatalmas energiával éled a napjaidat. A meleg nem lustává, inkább tevékennyé tesz.

Mérleg

Az angyalok szerint jó segítségnyújtó hírében állsz, ezért egy ismerősöd tőled kér tanácsot. Ez nem is esik nehezedre, de ne lendülj bele nagyon, hiszen ha túlzásba esel, a fogadatlan prókátor szerepébe lépsz. Szíved választottja kellemes meglepetést okoz számodra. Egyedülállóként egy szórakozással töltött estén ismersz meg valakit. Elképzelhető, hogy egy rövid, ám annál intenzívebb tanfolyam is belefér az idődbe. Amennyiben szabadságra vágysz, lehet aktív pihenés, de néhány halogatott, nehezebb házi munka is sokat javíthat a komfortérzeteden. Olyan jó érzés lesz látnod, hogy rend van.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a születési jegyedben járó Uránusz most két nagyon erős égitesttel kapcsolódik. Általában megfontolt vagy, most azonban a cselekvő éned kerül előtérbe. A hivatásod követel nagyobb energiát. Rendhagyó programjaid lesznek, melyek máskor nem fordulnak elő. Szerencsére tökéletesen felveszed a ritmust, és élvezed a mindennapok meglepetéseit. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott lehet. Ha szingli vagy, egy hétvégi eseményen ismerhetsz meg valakit, akivel már első perctől fogva közös hullámhosszon lesztek. Barátság vagy akár több is lehet belőle.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kissé szétszórt lehetsz, ami az élet több területén is megmutatkozhat, munkában, magánéletben is. Próbálj többet pihenni, és légy körültekintő, hogy semmi se kerülje el a figyelmed. Kedveseddel egy kis vitád lehet, de ezt hamar megbeszélitek, és fejleszti is a kommunikációtokat. Néha már számolod a napokat a jól megérdemelt szabadságig. Ne aggódj, már nem kell sokat várni. Lesz időd kipihenni magad. A hétvégét családod körében töltöd, ami nagyon kellemesen telik majd.

SZőke lány ül a hegytetőn

Győztes vagy! (fotó: Unsplash)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten sikerül lezárnod egy régóta nyitva hagyott kérdést, és a döntés által új útra lépsz. Izgalmas időszak elé nézel. Kedveseddel egy mélyebb beszélgetés ígérkezik. Sokat megtudtok egymás vágyairól, álmairól. Legfontosabb most számodra a pénz. Ezen belül is a bevételi oldal. Szerencsére a lehetőségek is adottak, hogy feltöltsd a bankszámládat. Elsősorban olyan tevékenységekben lehetsz sikeres, ahol a családi kapcsolataidat is latba kell vetned.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten több időt tudsz együtt tölteni a rokonaiddal, ami feltölt és jókedvűvé tesz. Közben már a szabi tervek foglalkoztathatnak, ám a pontos úti cél nem tisztult még le egészen benned. Szingliként egykori plátói szerelmedbe botlasz, ami felébreszti benned a régi emlékeket. Híres vagy a jó kommunikációról. Ezen a héten kevésbé a meggyőzés, sokkal inkább a rapid válaszok lehetnek hasznodra. Külföldi utazás előtt tájékozódj alaposan.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten pénzügyeid remekül alakulnak, ami költekezésre sarkallhat. Próbálj ellenállni, mert később megbánhatod. Persze azért egy nyári ruhadarabot engedj meg magadnak, lehet az egy szoknya vagy bikini. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ne felejtsd el a naptejet sem!  Szerelmeddel kisegítitek egymást egy nehezebb helyzetben, ami erősíti a kapcsolatotokat. Sokat jelentenek a barátok és még rendkívüli összeg is ütheti a markodat. Külfölddel és életmódváltással kapcsolatos gondolatok is foglalkoztatnak.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top