nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. szeptember 6-12. – Anyagi ügyeid foglalkoztatnak

A héten a pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis egy új cél érdekében nagyszabású spórolásba kezdhetsz.

Egyelőre bizonytalan lehetsz abban, hogyan takarítsd meg a szükséges összeget. Pároddal kicsit kevesebb időtök lehet kettesben.

Amennyiben párban vagy, az angyalok szerint kedveseddel egy következő szint meglépése kerül szóba. Lehet, hogy ez egy közös döntés meghozatalával is együtt jár. Szingliként a kiszemelted és közted izgalmas előrelépés történhet az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valaki segítséget kér tőled, te pedig szívesen állsz a rendelkezésére. Az idő előrehaladtával egyre közelebb kerültök egymáshoz, te pedig rájössz, hogy az illető nem is olyan közömbös a számodra. A kémia, úgy tűnik, működik, mert a másik is veszi a jeleket. Ne késlekedjetek átadni magatokat az érzéseknek, de mielőtt nagyon beleélnéd magad, győződj meg róla, hogy nem egy néhány hétre szóló boldogságról van szó, hanem kölcsönösen komoly a szándék! Nagyszerű ötleted támad, ám a megvalósítása egyelőre nem tiszta a számodra. Ha még egy kicsit csiszolgatod, és nem vágsz bele azonnal, valami jó sülhet ki belőle.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a megfelelő pillanatra vársz, hogy egy barátodnak elmondj egy nagy hírt, amit még senki nem tud, te viszont úgy döntesz, ő lesz az első, akit beavatsz. Olyannyira megbízol benne és adsz a véleményére, hogy el sem tudnád képzelni, hogy mással beszélj erről. Ha hasznos és építő jellegű tanácsot ad, igyekezz megfogadni, mert nem akar rosszat neked, sőt! Csak a javadat akarja! Kapcsolatotokban nagyszerűen működik a kommunikáció. Ez a közös döntéseiteken is meglátszik.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy nem várt akadályokkal kell szembesülnöd a héten, amelyek kissé megnehezítik a dolgodat, de mivel megfelelő tapasztalattal vértezted fel magad, a helyzet megoldása nem fog nagy gondot jelenteni. Nem vagy ugyanis az a fajta személy, akinek problémát okozhat, ha kicsit magasabbra emelik a lécet. Régi ismerősöddel futsz össze a hétvégén. A találkozás nemcsak örömteli, de nosztalgikus is lesz. Ha még egyedülálló vagy, egy online társkeresőn izgalmas idegen várhat.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy ahhoz, hogy új ablakot nyithass ki, be kell zárnod a régieket, szóval rendezd el az ügyeidet. Túl kell lépned mindenen, ami hátráltat. A jövőbe kell tekintened és arra koncentrálnod, milyen új élmények és pozitív energiák várnak rád ott, ahova indulsz. Ne félj a változástól, hiszen ami történni fog, építőleg hat majd rád. Dolgaid egyébiránt jól alakulnak, mind a munkában, mind a magánéletben jól haladsz. Ha párban vagy, közös tervetek megvalósításában előbbre léphettek. Ha nincs kapcsolatod, titkos hódolód lassan színre léphet.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy bár minél hamarabb szeretnél már elmozdulni arról a pontról, ahol jó ideje vagy, valamiért soha nem sikerül úgy alakítani a helyzetet, hogy elegendő erőd legyen az elrugaszkodáshoz. Igyekezz úgy intézni, hogy ne bízzanak meg több feladattal, s ezt egyenesen és őszintén mondd is el. Hétvégén szerencsés napok elé nézel. Szinte bármibe is fogsz, az jól sül el. Érdemes mostanra időzítened a számodra fontos elintéznivalóid. Ha párban vagy, egy régi konfliktus rendeződik, ugyanis egyikőtök felismeri a tévedését, és ezt hatékonyan meg is beszélitek.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten megtalálod azt a feladatot, amely kihívást, izgalmat és nagy kalandot jelent a számodra. Ez teljesen felvillanyoz és alig várod, hogy belevághass. Még csak nem is kell emiatt idegeskedned, hisz megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy tökéletesen elvégezd a feladatot és a végén bezsebelhesd a sok elismerést. Ha még várod a párod, régi hódolód ismét próbálkozhat. Ha párkapcsolatban élsz, egy kellemes randiprogram teszi még szebbé a hétvégéteket.

Mérleg

Az angyalok szerint eddig bizonytalan voltál valamivel kapcsolatban, ám a héten olyan jelek érkeznek, amelyek megsúgják, merre kell menned és mit kell csinálnod. Ahhoz azonban, hogy valóban bízz a hetedik érzékedben és választani tudj, kell lennie „A” és „B” verziónak is, hogy el tudd dönteni, mi a jó irány. Szerelmeddel most kevesebb időtök lehet kettesben, aminek a munka vagy egyéb elfoglaltságok lehetnek a hátterében. Pár nap, és ez változhat. Szingliként érdemes lenne küldened egy jelet kiszemelted felé.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten szorít a határidő, épp ezért igyekszel mindent úgy szervezni, hogy be tudd fejezni az összes folyamatban lévő dolgod. Ne akarj azonban eszeveszett rohangálásba kezdeni, mert nagyobb lesz az esélye annak, hogy orra buksz. Próbáld rendszerbe foglalni valamennyi feladatodat. Felmerülhet benned a munkahelyváltás gondolata. Ez azonban nem feltétlenül megfontolt elhatározás, megeshet, hogy inkább az indulataid vezérelnek. Szerelmeddel egy, a távoli jövőben esedékes utazás tervezgetése ad izgalmas témát. Ha még várod a párod, szombatra emlékezetes randi van kilátásban.

Pénzgyűjtő malacpersely

Sok kicsi sokra megy (fotó: Unsplash)

Nyilas

Az angyalok szerint elhatároztad, hogy megteszel egy bizonyos lépést, amelyet már régen meg kellett volna tenned. Most minden úgy néz ki, hogy végre alkalmasak a körülmények a cselekvésre, amit hosszú ideje csak halogatsz. Mindent csinálj úgy, ahogyan eltervezted. Kissé szétszórt lehetsz a napokban, de Fortuna melléd áll, és szerencsésen megúszod azokat a kellemetlenségeket, amelyek ebből fakadnának. Kedveseddel lehet egy vitád, ami csak egy őszinte beszélgetés által oldódhat meg.

Bak

Az angyalok szerint eddig ért a tűréshatárod és nem tovább! Innentől nem kell disztingválnod és udvariaskodó köröket futnod. Mondd ki, ha ellenérzésed van valakivel kapcsolatban, mert úgy érzed, nyomul és nem ért a szép szóból. Egészen idáig messziről próbáltad elkerülni, be kell azonban látnod, hogy nem vagytok ugyanúgy bekötve, hozd tehát az értésére, mit gondolsz és ne bosszantsa a benned szunnyadó oroszlánt, mert ha felébred, bizony harapni fog! Változás várható a magánéletedben. Ne aggódj, a dolog pozitív irányú lehet, és fejlődhetsz általa. Amennyiben párban vagy, ez a változás akár a kettőtök kapcsolatával is összefüggésben lehet.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy bátortalanságod okán lemaradsz egy nagy lehetőségről. Így azonban semmilyen kedvező fejleményre nem számíthatsz. Rázd meg magad, erőltess magadra egy kis önbizalmat! Meglátod, ha lesz benned elég erő elindulni, egyszerűen tudni fogod, mikor merre kell menned! Csak bátran előre az úton! Pároddal a hetetek egyébként harmonikusan telhet. Egyedülállóként most élvezheted a szabadságod, és talán nem is adnád azt fel.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy te vagy az a személy, akitől mindenki azt remélheti, hogy ha probléma adódik, akkor támaszt nyújt nekik, bármiről legyen is szó. Számodra azonban ez hatalmas felelősséget jelent, hisz nem tudsz és nem is akarsz mindenki helyett a nehéz helyzetekben döntőbíróként szerepelni. Légy diplomatikus és próbáld okosan leszerelni őket, hisz megvan a magad keresztje, amit cipelned kell a hátadon! Pároddal felmerülhet egy döntéshelyzet, amiben szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Ha még egyedülálló vagy, olyasvalaki tetszik meg, aki külsőre valójában nem az eseted. Lelke ragad magával.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek szerencseszáma Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top