nlc.hu
Horoszkóp
Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. szeptember 13-19. – A bizonytalanságnál sokszor a fájó igazság is jobb

Még ha kicsit meg is inogsz a héten, ne aggódj, minden rendbe jön, mert máshogy nem lehet!

Az angyalok szerint amennyiben valami olyan dolog történik, amin lehet változtatni, mielőbb cselekedj, ne akarj kétségek között maradni. Jobb tisztán látni még akkor is, ha nem túl előnyös a helyzeted, de hidd el, előbb-utóbb rendeződik minden az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy még a szokásosnál is termékenyebb leszel a héten, kreativitásodat pedig a főnököd is értékelni fogja. Nagy sikert aratsz egy ötlettel, ami akár előléptetést is vonhat maga után a későbbiekben. Eljött az idő, hogy minden zavaró tényezőt magad mögött hagyva végre nekiindulj a csúcstámadásnak, ha már ilyen magasra másztál. Ne foglalkozz azzal, mások hol tartanak, csak arra figyelj, te meddig jutottál. Szerelmeddel a humor jegyében telik a hét. A szokásosnál is többet nevettek, ami mindkettőtöket feltölt. Ha még szingli vagy, egy randiapp hozhat változást: még a héten találkára hívhatnak.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten döntést kell hoznod, ám ha sokáig vacillálsz, akkor két szék közt a pad alá esel. Ezúttal magadra kell koncentrálnod, mert ha mászás közben elvonja valami a figyelmedet, elveszítheted az egyensúlyodat és nagyot zuhanhatsz. Magadra összpontosíts és arra, hogy végigcsinálj valamit, amit elkezdtél, majd a csúcsra érve ráérsz a tájban gyönyörködni! Szíved választottjával kompromisszum kötésére van szükség, igyekezzetek alaposabban is átlátni egymás feladatait és kötelezettségeit. Ha még egyedülálló vagy, egy jóképű idegennel hoz össze a sors.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy magával ragad a közelgő ősz és ez otthonod dekorálására sarkall. Most csodaszép, az évszakhoz illő dekorációt készíthetsz, aminek még a vendégek és a szomszédok is csodájára járnak majd. A hét közepén kicsit meginogsz, mert valami azt súgja, hogy nem a megfelelő irányba tart az életed. Motiválatlanságot érzel, nem nagyon tud már lázba hozni a munkád sem. Itt az idő leülnöd magaddal és elgondolkodni, pontosan merre mégy és mindez hova vezet. Párkapcsolatod harmonikus, de ne feledd, ha felmerül egy probléma, azt meg kell beszélni, különben mindez elillan.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy egy barátod tanácsot kér tőled a héten, és szerencsére éppen jártas lehetsz a kérdésben. Azért légy megfontolt, hiszen az, amit saját esetedben jó megoldásnak hiszel, nem feltétlenül klappol más ember terveivel. Kedveseddel egy közös, baráti vagy családi program ígérkezik, mely közelebb visz titeket a másik fél társaságához, gyökereihez. Hétvégén valaki akaratán kívül megbánt, amit igen nehezen tudsz megemészteni. Nem nagyon tudsz elvonatkoztatni ettől, s így rátelepszik a hangulatodra is. Mivel semmifajta megoldást nem látsz arra, hogy javítani tudj a helyzeten, próbálj beszélni az illető személlyel és tisztázzátok a konfliktust.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy többen is szívességgel kereshetnek meg a napokban, de sajnos nem tudsz mindenütt száz százalékban jelen lenni. Nem is kell: gondolj a saját szükségleteidre is, ne áldozd fel a pihenőidőd! Nem feltétlenül az igazságot kell keresned, hanem a saját lelki békédet kellene helyreállítanod. A megfelelő konzekvenciát pedig majd levonod, ha újra teljesen kiegyensúlyozott állapotba kerültél. Pároddal egy távoli utazás ötlete merül fel, melynek már a megszervezése is öröm lesz.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy akkor találkozol valakivel, amikor egyáltalán nem is számítottál rá. Ezt hívják sorsszerűségnek. Ragadd meg az alkalmat, de ne kapaszkodj túl erősen, mert az illetőt elijesztheted az első pillanatban. Hétvégén eljön a pillanat, hogy végre kicsit leeressz, hogy félretedd a nyomasztó dolgokat és átadd magad a semmittevésnek! Szinte agyonnyomott a sok teher, de te még azelőtt megszabadultál mindentől, mielőtt a súly alatt összeroppantál volna. Most csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek nem járnak súlyos felelősséggel. Csinálj valamit csupán élvezetből, érezd jól magad.

Mérleg

Olyan helyzetek érhetnek, esetleg egészen váratlanul is, amelyekben legszívesebben felrobbannál. Valaki még talán az idegeiden is táncolhat, és hiába menekülnél, nem biztos, hogy elsőre megnyugtató szavakra találsz, hiába is lenne erre nagy szükséged. Képzeld el, hogy képrs vagy feloldani minden stresszt és feszültséget. Az angyalok ereje veled van. Lehet, hogy valakivel az ismeretségi körödből váratlanul összefutsz. Légy nyitott és érdeklődő, adj időt a köztetek kialakuló beszélgetésnek, lehet, hogy mélyebbre szövődik kapcsolatotok.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten elsőre nem sikerül valami, emiatt kicsit csalódottnak érzed magad, mielőtt azonban feladnád a dolgot, nem ártana leülni és végiggondolni, mit és hogyan kellene máshogyan csinálni ahhoz, hogy az események pozitív fordulatot vegyenek. Hétvége felé olyan társaságba keveredsz, ahol nem nagyon ismered a körülötted lévőket, ennek megfelelően nem érzed magad túl jól. Most azonban érdemes nyitottnak lenned, mert soha nem tudhatod, mikor ismerkedsz meg valakivel, akivel egyébként nem lett volna sok esélyed összefutni. Nyílj meg, barátkozz, ismerkedj, mert nem tudhatod azt sem, hosszú távon melyik kapcsolat lesz majd hasznodra!

Angyal harsonával

Angyali üzenet (fotó: Unsplash)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy magad sem hiszed el, de a siker sokkal hamarabb jött, mint azt előtte gondoltad volna. A főnököd is elismeri a munkádat, hisz amikor megbízott valamivel, nem számított rá, hogy a kisujjadból fogod kirázni a megoldást. Elismerően tekintenek rád a kollégáid is, ami különösen jól esik. Neked most semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál. Ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban te is kellesz! Hétvégén pároddal a hétvégi parti menetrend szervezése kis kompromisszumot kíván. Szingliként egy online társkeresőn várhat siker.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten büszke lehetsz magadra, mert véghezvittél valamit, amiről még te sem gondoltad volna, hogy sikerülni fog. Magad sem hitted, hogy van benned elég kitartás ahhoz, hogy lépésről lépésre fel tudod építeni, amit elterveztél. Miután begyűjtötted az elismeréseket, szánj egy kis időt magadra, kapcsolódj ki és gyűjts inspirációt a következő kihívásra! Ha párban vagy, kedveseddel színes beszélgetések várnak és sok romantika. Egyedülállóként egy jóképű ismeretlen tetszik meg. Munkádban motivált vagy, magánéletedben kiegyensúlyozott. Most azt érezheted, minden klappol körülötted.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy nehezen nyílsz meg mások előtt, s nem vagy nagy társaságban afféle ceremóniamester, inkább csendes megfigyelőként ücsörögsz. Anyagi kérdések foglalkoztatnak, ugyanis eszedbe jut valami, amire szívesen beruháznál. A gyűjtés akkor sikerülhet jól, ha nem csábulsz el, és vásárolgatsz sokat. Szerelmeddel kisebb féltékenységi vita várható, de ez csak a ragaszkodásotok jele. Ha még egyedülálló vagy, exedről hallasz érdekes pletykát. Dönts el, mit kezdesz az információval.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten olyan helyzet áll elő, ahol ha nincs helyén az eszed, bizony könnyen megeshet, hogy nagy árat kell fizetned ezért. Épp emiatt légy résen és figyelj oda, hogy mikor mit csinálsz, illetve kinek mit mondasz. Amennyiben úgy hozza a szükség, a saját érdekeidet vedd figyelembe úgy, hogy közben nem kell másokon sem átgázolnod ahhoz, hogy az akaratodat érvényesítsd. Kedveseddel romantikahegyekre számíthatsz. Most a kommunikáció is jobb köztetek, mint eddig valaha. Szingliként egy társkeresőn várhat álmaid hercege.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top