nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. november 22-28. – Minőségi időt töltesz a pároddal

A hét meghitt lesz számotokra, ami óriási energiát ad. Játszi könnyedséggel boldogulni fogtok.

Az angyalok szerint most fény derül rá, hogy milyen jól működtök együtt a kedveseddel. Egyedülállóként ismerősöd kapcsán ismersz meg egy jóképű férfit, azonban mindenképp fontold meg az angyalhoroszkóp tanácsa szerint, hogy érdemes-e meghódítanod őt.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten arra törekszel, hogy mindenkivel őszinte legyél és ezt joggal várod el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik erről másként vélekednek, és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, tartsd magad távol ezektől az emberektől, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül viszont álságos játszmák sorozata az egész élet. Szingliként ezen a héten azt érzed majd, kerek a világ úgy is, ha nincs párod. Ez az az állapot, aminek el kell érkeznie ahhoz, hogy Cupido végre nyilat rántson, és célba vegyen téged.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy görcsösen próbálsz meggyőzni valakit egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ő azonban láthatóan nem vevő a mondanivalódra. Mivel ez a végtelen út sehova nem vezet, próbálj taktikát változtatni. Ne add fel, vannak emberek, akiket hosszabb idő megnyerni, mint másokat. Kedveseddel még élénken él bennetek a nyaralásotok emléke és további hasonlókra szomjazhattok. Nincs mire várni: a november is számos újabb kalandra, élményre, kirándulásra, utazásra ad alkalmat. Minden ilyen minőségi idő egyre közelebb visz titeket egymáshoz.

Szerelmespár üldögél és olvas

Együtt (fotó: Unsplash)

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten is igyekszel diplomatikusan viselkedni. Sok más emberrel szemben téged nem lehet kihozni a béketűrésből, a héten azonban mégis olyan szituációba kerülsz, hogy nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis úgy viselkedik, hogy az egyszerűen nem fér bele az értékrendedbe. Szingliként nincs miért aggodalmaskodnod a szerelem terén, hiszen belső hangod mindig megsúgja neked, mit tegyél. Ha új jelölt bukkanna fel, akkor csak erre kell hallgatnod, és hagynod, hogy vezessen. Meg is eshet, hogy valaki képbe kerül a hétvége felé.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a hét felemásra sikeredhet, mert nagyon nehezen tudsz koncentrálni arra, amit csinálsz. Gondolataid össze-vissza csaponganak, azt sem tudod, valójában mit kéne tenned, hogy úgy tűnjön, mégsem ülsz tétlenül. Mielőtt feltűnik másnak is, hogy ellógod az egész hetet, tégy valamit annak érdekében, hogy valami használható eredményt is fel tudj mutatni. Kedvesed és közted a kommunikáció és egymás megértése terén következik be egy jól tetten érhető változás, mely tartósnak bizonyul, és amely sokkal kiegyensúlyozottabbá teszi kapcsolatotokat. Nincs, amit ne tudnátok megbeszélni.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy régóta dolgozol egy számodra különösen nagy jelentőséggel bíró ügyön, amelynek végén ott vár a siker és a csillogás. Ez az egyetlen dolog motivál, elfogyott ugyanis belőled minden kitartás, energiaraktáraid is kezdenek kifogyni, így roppant nagy elégedettséggel tölt el a tudat, hogy nincs már sok hátra. Ha épp nincs párod, azt érezheted, valami van a levegőben. Nem tévedsz, hisz a szerelem már szinte karnyújtásnyira van tőled. Csak kis idő kérdése, hogy végre megismerd őt, akivel elsöprő szerelem fog várni.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten barátnőd szorult helyzetbe kerül, amelyben a segítségedet kéri. Neked pedig mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön csatába indulsz érte, hiszen pontosan tudod, hogy fordított esetben te is biztosan számíthatnál rá. Másfelől voltál már te is a barátodéhoz hasonló szituációban, így tehát tudod, hogyan lehet kikecmeregni efféle csávából. Oldjátok meg a kialakult szituációt közösen, majd csapjatok egy görbe estét, megünneplendő, hogy még azelőtt tudtátok a bombát hatástalanítani, mielőtt a detonáció bekövetkezett volna!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten befejezetlen feladattal küzdesz, s fogalmad sincs, hogyan fogod megoldani. Szerencsére azonban nem előírás az, hogy egyedül kell az úton végigmenned, keress tehát egy olyan társat, akiben maximálisan megbízol és pontosan tudod, hogy nem fogja kihasználni a helyzetet és nem él vissza a bizalmaddal. Kedveseddel romantikusabb hangulatban aligha lehetnétek, és ez részint a csodás közös hétvégi programoknak köszönhető. Az érzelmeitek tetőfokára hágnak, hiszen végre szorosabbra fűződött köztetek a kötelék.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valami nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd, emiatt eléggé csalódott vagy. Ha azonban átgondolod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy te minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, nem rajtad múlott a dolog. Ahelyett, hogy magadat ostoroznád, el kell fogadnod, hogy néha hiába küzdesz heroikusan, mert vannak bizonyos dolgok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni. Egyedülállóként hét elején újra összefutsz a pasival, aki régebben egészen levett a lábadról. Különös szerencsédért igen hálás leszel, és ezúttal, ha ügyes vagy, nem is szalasztod el a kínálkozó lehetőséget, hogy megismerkedjetek. Ő is szimpatizálhat veled.

Lány kék festett szárnyakkal

Növessz szárnyakat! (fotó: Unsplash)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nagyon-nagyon reménykedsz valamiben, hatalmas várakozással tekintesz rá, ám legnagyobb csalódásodra azzal kell szembesülnöd, hogy ez a helyzet mégsem tartogat számodra olyan lehetőségeket, mint amelyekben eddig reménykedtél. Amennyiben úgy gondolod, ideje továbblépni, ne vesztegesd az idődet és keress új utakat, hisz különben azok a lehetőségek is elúsznak, amelyek nagyobb sikerrel kecsegtethetnének. Ideje eldöntened, mit is szeretnél valójában: szilárd alapra stabil építményt felhúzni – vagy csupán illúziókból légvárat építeni.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kényes szituációba kerülsz valaki miatt, mert célja eléréséhez keresztülgyalogol mindenkin, többek között rajtad is. Még mielőtt azonban teljesen kilapítana, első felindulásodból kimondott szavaid helyett mindenképp világosan és egyértelműen tudasd vele, mennyire tisztességtelen eszközökkel próbálja megszerezni a serleget és ha kell, ebben mindenáron meg fogod akadályozni! Az nem lehet, hogy csak úgy, büntetlenül törtessen előre, mintha senki más nem létezne rajta kívül! Hétvégéd nyugodt és vitáktól mentes lesz a pároddal, amelyet főleg annak köszönhettek, hogy a konfliktusmegoldás terén fejlődést mutat kapcsolatotok. Mielőtt bármilyen veszekedés elharapódzna, már át is beszéltétek a dolgot.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy távoli rokonod rendkívüli módon felbosszant az élethez történő hozzáállásával, érdektelensége negatív hatással van ugyanis másokra – többek között rád – is. Mielőtt az indulatok vezérelnének, próbálj higgadt maradni, ülj le és beszélj vele, hisz talán nem látja azt, hogy „nemtörődömsége” mit okoz a környezetének. Igyekezz egyszerű észérvekkel meggyőzni arról, ha nem változtat a gondolkodásmódján, előbb-utóbb kellemetlen szituációba keveredhet. Ha egyedülálló vagy, meglepetésként ér hétvén, hogy egyik férfiismerősöd félreérthetetlen jeleket küld neked. Bár eddig így nem gondoltál rá, most magad is más szemmel kezded nézni. Ebből még bármi lehet!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten hatalmas lendülettel mész előre, megállíthatatlanul töröd az utat. Ez azonban egyáltalán nem biztos, rengeteget kell érte dolgoznod, ám a mostani taktika lehet, hogy nem éppen a legszerencsésebb. Igyekezz más módszert választani, hogy ne tarolj le mindent magad körül. Nem a lehetetlennel küzdesz, de a mostaninál jóval megfontoltabb lépésekre van szükséged a sikerhez! Ha szingli vagy, egy ismerősöd ismerősén akad meg a szemed a közösségi oldalon. Ne késlekedj, nyomozz kicsit, és tudj meg többet róla! Közös ismerősötök révén módotok lehet megismerkedni a közeljövőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top