nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. december 13-19. – Ne gondold túl a dolgokat

Hajlamos lehetsz ma túlbonyolítani a dolgokat. Az egyszerű megoldás sokszor kézenfekvőbb lehet. Mint ahogy az is, ha néha csak úgy hagyod megtörténni a dolgokat. A kimozdulás mindig jól jöhet: egy véletlen találkozás forrása például.

Az angyalok szerint túlságosan kritikusan viselkedsz, pedig nem csak a kivetnivalót kellene észrevenni a másik emberben. Adj több esélyt a másiknak! Állj le inkább beszélgetni azokkal, akiket könnyelműen kritizálni szeretnél. Hamarosan megváltozik a véleményed az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy munkahelyeden elismerést kaphatsz, ugyanis felettesed felismeri, milyen jól csinálod azt, amit csinálsz. A dicséret jólesik, de motivál is, hogy még szorgalmasabb légy. Azért azt jobban tennéd, ha a héten semmiképp sem lennél türelmetlen és ellenséges. Az utóbbi időben nagyon megszoktad, most pedig egyenesen elvárod, hogy a te akaratod érvényesüljön. A kompromisszumkészségnek legalább a látszatát meg kellene őrizned. Kedvesed segítséged kérheti valamiben, ami arra mutat, hogy igazán a partnerét látja benned. Szingliként kéretlen hódolód akad, akit határozottsággal építhetsz le.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy égi álmod valósulhat meg a héten, és szinte alig hiszed el, hogy ez valóban megtörténhet. Bármit is lépsz, jól teszed, ha alaposan megfontolod. A bolygók még mindig inkább a hirtelenségre, az elhamarkodott cselekvésre sarkallnának. De csak akkor lépj nagyot, ha van hová. És ha van hová vissza, ha úgy alakul. Szerelmi életed is remekül alakul. Kedveseddel még közelebb kerültök egymáshoz, hála egy mélyebb beszélgetésnek. Ha még egyedülálló vagy, a netes ismerkedés tartogat izgalmas meglepetést.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy az ármányos emberek most behálózzák az életedet. Az okot talán ők maguk sem tudják. Vannak, akiknek minden információ fegyver és manipulációs eszköz. Legyél hát óvatos, hogy kinek feded fel a titkaidat. Legyél inkább hallgatag. Anyagi kérdések foglalkoztatnak. Rájössz, min és hogyan spórolhatnál meg több pénzt. Noha az elköltésére is lennének ötleteid, ezzel inkább várj, míg stabilizálódnak a pénzügyeid. Párkapcsolatod harmonikus, sokkal jobb a kommunikációtok, mint valaha. Szingliként egy váratlan pillanatban szólíthat le egy jóképű férfi.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy új ismerősre teszel szert a héten, aki idővel a karrieredben is segíthet majd téged. Az illetőt egy barátod vagy kollégád mutatja be neked. Ha nem pontosan úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt eltervezted, ne búslakodj. Hamarosan jobbra fordul a sorsod. Csak a hitet és a bizalmat ne veszítsd el. Kérj ma segítséget valakitől! Nem fogja megtagadni tőled, ha tud róla. Szíved választottjától bókok tengerére számíthatsz, mivel kisugárzásod a szokásosnál is vonzóbb. Ha még várod a párod, valaki most felfigyelhet rád.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy vidám napoknak nézel elébe. Most a szokásosnál többet nevetsz és mosolyogsz, hangulatod pedig másokat is felvidít. Jó lenne, ha mások igényeire is éppúgy oda tudnál figyelni, mint a sajátodéra, sőt, most talán másokéra jobban. Te a megérzések nagymestere vagy, így ez aligha jelenthet nehézséget neked. Ha így teszel, új mederbe terelheted a pároddal való kapcsolatodat is. A munkahelyi teendők is gördülékenyebben haladnak, mert pozitív vagy és motivált. Szerelmeddel romantikahegyekre számíthatsz. Ha még egyedülálló vagy, izgalmas flörtbe bonyolódhatsz.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy új területen szerzel ismeretséget a héten, és nagy élvezettel tölt el, hogy ezáltal izgalmas élményeket gyűjthetsz. Rengeteg az elintézetlen ügyed, koncentrálj a legfontosabbra. Baráti, testvéri segítségre is számíthatsz. Sőt, a szomszédaid közül is akad valaki, akitől segítséget várhatsz. Kedveseddel egy olyan program színesíti meg a heteteket, ami az első találkozókat idézi vissza bennetek. Ha még egyedülálló vagy, titkos hódolód rászánhatja magát, hogy randira hívjon.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy jó hírt kapsz egy olyan ügyről, ami számodra rendkívül fontos, és hosszú távon befolyásolhatja az életed. Nagy szükséged lesz a kitartásodra és a türelmedre ahhoz, hogy a hetet jól csináld. A nagy eredmények még ugyan váratnak magukra, de amit ma megoldasz, az a további sorsodra nagyon pozitív hatással lehet. Szóval csak türelem és kitartás! Kedveseddel közösen oldotok meg egy adódó nehézséget, ami bebizonyítja, milyen szuper csapat vagytok. Ha még egyedülálló vagy, most ráébredsz, mire és kire vágysz pontosan szerelmi téren.

Angyal virágszirommal

Angyali üzenet (fotó: Unsplash)

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy egy régi félreértés tisztázódik a héten, és ennek hála, sokkal kiegyensúlyozottabban, a konfliktus vetette árnyéktól mentesen folytathatod az életed. Nagyon kellemes élmény ér valakivel kapcsolatban. Lehet, hogy ez csak annyi, hogy akit utálatosnak gondoltál, váratlanul nagyon is kedvesnek mutatkozik, de az is, hogy komoly segítséget kapsz valakitől. Szíved választottja meglep egy reakciójával, aminek hatására szinte újra beleszeretsz. Ha még szingli vagy, munkád során ismerhetsz meg egy helyes pasit.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy valakitől szívességet kell kérned. Noha valóban segíthet is neked, arról se feledkezz meg, hogy megköszönd az idejét és az energiáját, amit rád szánt. A munkahelyeden sikerül a kezedben tartani a dolgokat. Ámde mégsem annyira, ahogy azt igazán szeretnéd, személyes kérdésekben ütközhetsz akadályokba. Valakivel lehet egy konfliktusod, talán nem is olyan kicsi! Pároddal olyan helyen fordultok meg a napokban, ahol még egyikőtök sem járt. A közös élmény sokáig megmarad. Ha még szingli vagy, régi plátói szerelmed jut eszedbe.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ellenségedben kellemesen csalódsz, viszonyotok most új alapokra helyeződhet. Még az is lehet, hogy idővel barátok lesztek. Mostanában nagyon visszafogott vagy, szinte kimérten viselkedsz az emberekkel. A szeretteid nem is értik, mi ez a hirtelen távolságtartás. Akár fizikai, akár lelki okai vannak, jó lenne megbeszélnetek. Kedvesed egy régi titkot bíz rád, ami a bizalmáról árulkodik. Ha még egyedülálló vagy, egy olyan férfin akad meg a szemed, aki valójában nem az eseted, de a humora megfog.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy sorsodban új fejezet veszi kezdetét, új és ismeretlen útra lépsz. Ez sok új tapasztalatot ígér, és izgalmas kihívások elé állít majd téged. A szokásosnál is változékonyabb, csaknem szeszélyes vagy a héten. A családtagjaid, a környezeted csak úgy kapkodják a fejüket, nem tudják mire vélni a hangulataidat. Néha ezt is meg kell érniük. Nem lehet, hogy mindig te alkalmazkodj, és a háttérbe húzódj. Szerelmeddel több időtök lesz kettesben, mint máskor, és alkalmatok nyílik a közös pihenésre. Ha még egyedülálló vagy, régi párod tűnik fel a láthatáron.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy rég nem látott rokonoddal nyílik alkalmad találkozni. A közös időtöltés, beszélgetés feltölti a lelked. Szokásod, hogy gyorsan dönts, ám ez a héten nem biztos, hogy feltétlenül jó elhatározáshoz vezet. Bármily csábító is legyen a lehetőség, kérj egy kis gondolkodási időt! Aludj rá egyet, és csak jövő héten válassz! Úgy érzed, másra sem vágysz a magánéletedben, mint nyugalomra és békességre. Valahogy mégis mindig tüzet ébresztesz magad körül. Ez azért is van így, mert benned van felhalmozódva rengeteg feszültség. Először azt kéne oldanod.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a szerelem Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top