nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. december 20-26. – Örülj annak, amit a sorstól kaptál!

Nagyon sok erőt, biztatást, támogatást kapsz a párodtól. Munkahelyeden előrelépés várható. Szerencsére az angyalok szerint egyre jobban alakul minden az életedben.

Az angyalok szerint a családod köréből kéri valaki a tanácsodat. Legyél nagyon megfontolt, különösen, ha te is érintett vagy a témában. Ha a saját hasznodat nézed, abból biztosan nagy baj kerekedik az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nyitottá válsz. Az új dolgok főként a munkahelyeden lesznek jelen, de a kapcsolatodban is megmutatkoznak. A párodat is megleped azzal a nyitottsággal, amit a szerelmi játékok, flörtölés terén mutatsz. Sok dolgod akadhat a héten, de flottul haladsz mindennel. Hatékony lehetsz, így a hétvégén már csakis az ünnepeknek élhetsz. Amennyiben szerelmi bánattól szenvedsz, a barátaid szívesen segítenek a szívügyeid rendezésében. Ha nem is adnak neked igazat mindenben, érdemes megfogadni a tanácsukat.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy szerdától könnyedség uralkodhat el rajtad, amit kollégáid is észrevesznek. Párod szerelmes bókokkal halmoz el, hiszen számára is vonzóbb vagy ilyen mosolygósan. Ha egyedülálló vagy, pozitív kisugárzásoddal magadba bolondíthatsz valakit. Mivel itt az ünneplés ideje, utazz haza és használd az időt pihenésre, légy a családod körében. Érzelmileg sokat profitálhatsz abból, ha figyelmes vagy a szeretteidhez. Többszörösen meghálálják.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy azzal nem segítesz magadon, ha minden másra fordítasz időt, csak magadra nem. Hosszú távon ennek nem lesz jó vége és az egészségedre is hatással lehet. Használd a hetet arra, hogy egy kis énidőt szervezz. Se a barátaidnak, se a párod családjának ne hagyd, hogy elvonják a figyelmed magadról. Utasíts el minden meghívást és töltsd az ünnepeket kettesben a pároddal. Utazzatok el titokban, tűnjetek el a világ szeme elől.

Arany angyal karácsonyfadísz

Arany angyal (fotó: Unsplash)

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy döntéshelyzetbe kerülhetsz a héten. A körülötted lévők szeretnének beleszólni abba, hogyan határozz. Húzz egy határvonalat, ha nincs szükséged tanácsra, és gondold át egyedül, merre tovább. A hétvége eseménydús órákat tartogat. Pároddal egy ingatlanvásárlás, lakásfelújítás vagy átrendezés gondjai kovácsolják még inkább egységbe a kapcsolatotokat. Ha még nincs párod, ideje újra belevágnod a társkeresésbe. Menj el szórakozni vagy akár egy tanfolyamra, táncworkshopra, ahol új embereket ismerhetsz meg.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy komoly lehetőséget kínálnak neked a bolygók. Minden nap nem botlik az ember ilyen lehetőségbe, kár lenne hát elszalasztanod. Egy barátnőddel kellemetlen beszélgetésben lehet részetek a hétvégén. Hasznára lesz a kapcsolatotoknak, ha őszintén megbeszélitek, kit mi bánt. Nem volna jó egy ilyen mély barátságot egy butaság miatt elveszteni. Szerelmeddel egy télből a nyárba utazás ötlete merülhet fel. Ha egyedülálló vagy, akkor most a hazalátogatás hozhat új barátságot.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy új embert ismerhetsz meg a héten, aki elsőre talán nem lesz szimpatikus. Igyekezz kizárni az előítéleteket, és adj neki egy esélyt, mert még az is lehet, hogy új barátra teszel szert a személyében. Határozottabb, kezdeményezőbb vagy, mint máskor, ezzel felkelted valakinek az érdeklődését. Ha tehát még nem kötelezted el magadat, akkor a héten új irányt vehet a sorsod. Az ünnepek kicsit kaotikusra sikerednek. Sok lesz a feladatod, amit nem sikerül jól megoldanod. Ne csüggedj, inkább már az idén tegyél fogadalmat, hogy jövőre befizetsz egy útra, ahelyett, hogy a tűzhely mellett töltenéd az időd.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran mondj nemet, ha úgy látod, nem tudsz elvégezni egyedül egy feladatot, amivel a héten megbíznak. Te sem tudsz egyedül mindennel megbirkózni, ne hagyd hát, hogy a fejedre nőjenek. A hétvégét töltsd aktív pihenéssel. Bár hideg van, egy szabadtéri program feldobja majd a hangulatod. Legyen az korcsolya vagy séta a barátokkal.  Szíved választottja jó hírekkel szolgálhat neked a napokban. Hetetek egyébként harmonikusnak ígérkezik, a karácsonyfa alatt olyan ajándékot rejtettek el neked, aminek végre szívből tudsz örülni.

Mézeskalács angyalka

Mézeskalács angyalka (fotó: Unsplash)

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy te, aki minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, most olyan méltatlan helyzetbe kerülsz, amivel nem igazán tudsz mit kezdeni. Állj hát meg és gondold végig a dolgokat, vajon hol hibáztál, meddig tart a te felelősséged és hol húzódik a másoké.  Lehet, hogy egy apróságot el is felejtesz emiatt a munkában is, de ne aggódj, nincs ember, aki nem hibázik. Párod feledteti veled a dolgokat és a hétvégén már rengeteg nevetés várhat, újfent kiderül, mennyire összeilletek. Ez szíveteket is még jobban megdobogtatja.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy hiába az év vége, a nyakadba sóznak a munkahelyeden új feladatot. Hamar kiderül, hogy valóban sokoldalú vagy, a főnököd alaposan megdicsérhet. Hiába mindez, mégis úgy gondolod, hogy nincs előrelépés és egy helyben toporogsz. Emiatt kissé sivárnak érzed az életed és ugyan szíved szerint kitörnél belőle, de ez még várat magára. Légy egy kicsit türelmesebb, meglátod, neked is eljön az időd. Az angyalok segítenek elérni a célod. Kedvesed elhalmoz szeretetével. Az ünnepek alatt egészen új oldaláról mutatkozik meg.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy sarokba szorítva érzed magad a héten és emiatt olyan döntést kell hoznod, amelyen szíved szerint hosszabb ideig méláztál volna. Így azonban nincs más választásod, mint kimondani, amit kell és továbblépni. A hétvégén már szerencse kísér az utadon. Kellemesen telnek az órák és lesz időd a megnyugvásra. Pénzügyeid mindeközben kissé ingatagnak bizonyulnak: ne aggódj, tartalékaid azért kitartanak. Szerelmi életedben örömteli meglepetésben lesz részed.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy anyagiak terén jól alakulhatnak a dolgaid, összejöttek a jutalmak és a családod is bőkezű lesz veled. Ennek ellenére ne kezdj költekezésbe, mert megbánhatod, hiszen hosszú lesz a január és a következő utalás így még elég messze van. Amennyiben van kedvesed, valami miatt kutakodni kezd a telefonodban és féltékenység alakulhat ki köztetek, de hamar rendeződik. Az ünnepet vidám baráti körben töltöd. Mindenki hozza a formáját, így igazán humorosra sikeredik ez a karácsony is.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy boldog leszel, mert összefuthatsz egy rég nem látott barátoddal. Kapcsolatod harmonikus lehet, az ünnepek meghitten telnek a szeretteid körében. Munkahelyeden kissé bonyolódnak a dolgok. Olyan kollégák közé keveredsz, akikkel nem tudsz azonosulni. Ne aggódj azonban, hiszen megvan benned a tudás, amivel ki tudod bogozni az összegabalyodni látszó szálakat. Ha nincs párod, kéretlen próbálkozó kerülhet képbe, aki a határozott elutasításból fog érteni. Azért ne legyél nagyon gonosz, válogasd meg a szavaidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top