nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Csillagjegyek, akik a képzelet szárnyán szállhatnak az angyalokkal – Heti angyalhoroszkóp 2023. február 7-13.

A telihold után új irányt vehetnek napjaink. Vajon tudunk a képzelet szárnyán repülni az angyalokkal?

Az angyalok szerint le tudod győzni a tehetetlenséget és el tudsz rugaszkodni a földtől. Csak könnyedén vedd az akadályokat az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy bármennyi tennivaló vár rád a héten, képzeld el, hogy minddel végezni tudsz, mégpedig úgy, hogy közben pihenésre is jut időd. Lehet, hogy optimalizálni kéne a folyamatokat, és így több időt nyernél. Adj erre lehetőséget magadnak a héten, közben családodról, szeretteidről se feledkezz meg, örülni fognak neked.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy képzeletedben győzd le a test nehézkességét, képzeld el, hogy könnyed vagy, levegős és nem húz le a föld súlya. Nem nyomasztanak lelki terhek sem, így szabadnak és boldognak érezheted magad. Ebben a lelkiállapotban sokkal könnyebb lesz kilábalni a gödör fenekéről.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy teljesen lényed ellen való dolog, ha kalickába akarnak zárni, vagy ha megnyirbálják szárnyaidat. Ha valamiért így is történik, képzeletedet nem lehet fogságba ejteni, annak szárnyán mindig szabad lehetsz. Ha pedig van terved, a következő lépés már a megvalósítás lehet, tűzd ki magad elé a következő lépcsőfokot.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy képzeleted rendkívüli módon segíti bármely alkotó folyamatodat. Először úgyis belső szemed előtt jelenik meg, amit megálmodtál. Figyeld meg, hogy ez a szép kép milyen inspiráló érzelmeket és pozitív gondolatokat ébreszt benned, ezek fognak utat mutatni a következő lépéseid és a konkrét cselekvés felé.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy szinte nem is tudsz olyasmit csinálni, amire ne vetülne rá fényed és méltóságod. Szabadon szárnyalhatsz felfelé, de ne hagyd figyelmen kívül a többieket sem. Lehet, hogy ők nem szárnyalnak olyan magasra, mint te, vagy csak nem olyan gyorsan, de azért érdemes megbecsülnöd őket egyéb értékeikért…

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy képzeleted szárnyán repülve szabadnak és könnyednek érezheted magad. Engedd el a fölösleges és haszontalan dolgokat, melyek csak hátráltatnak és súlyos koloncként vonszolod magad után őket. Semmiképp ne engedd, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerülj, mert onnan nehéz lenne a szabadulás…

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy keresd kiegészítő párodat társadban, vagy ha egyedül vagy, olyan szemmel nézz körül, hogy ki lehet az, akivel a legjobban kiteljesítitek egymást. Ha van párod, képzeld el magatokat, mint két félgömböt, melyek kipótolva egymást egy gyönyörű és teljes egészet alkotnak.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy igyekezz objektíven, sőt, szinte kívülállóként tekinteni aktuális dolgaidra. Képzeld el, mintha felröppennél és felülről néznél le magadra és az egész szituációba, aminek most a közepén csücsülsz. Így kevésbé fog gúzsba kötni a helyzet és nagyobb távlatból láthatod a kivezető utakat is.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy kerüld el azt a rossz érzést, ami akkor tör rád, ha gúzsba kötnek. Van hozzá erőd, hogy kiszabadulj. Szállj fel képzeleted szárnyán a vidámság honába, ahol könnyedén és felhőtlenül nézhetsz szembe az akadályokkal és kérdezd meg magadtól, hogyan tudnád megszépíteni mások napját is.

Sas száll hegyek között

Szárnyalva (fotó: Unsplash)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy képzeletben emelkedj ki a kötöttségekből, a helyi szokásokból, a szerencse forgandóságából és a különböző nézőpontok zűrzavarából. Jót tenne, ha el tudnád képzelni, hogy könnyedén felemelkedsz és úgy mozogsz, úgy reagálsz egy zavaró ingerre is, mintha súlytalan lennél, mentes bármilyen béklyótól.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy még túlságosan sok képzelőerőre sincs szükséged ahhoz, hogy nagyot alkoss, hogy kipattanjanak belőled szellemes ötleteid. Olyan, mintha ezek folyamatosan sziporkáznának, a körülmények dacára. Azonban a megvalósításban légy türelmes, nem érhetsz a végére a gondolat sebességével…

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy szárnyaljon képzeleted, hallgass belső hangodra, így kiviláglik előtted a nehéz helyzetből kivezető út. Kövesd kitűzött céljaidat, ne hagyd cserben párodat, társaidat, de saját magadat sem! Fantáziád ereje mindig kéznél van, hogy kisegítsen a bajból.

Ez is érdekelhet Számmisztika szerint a tökéletes párok Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top