nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akikből árad az energia – Heti angyalhoroszkóp 2023. május 16–22.

Légy tisztában vele, hogy milyen az az energia, amit angyali erővel képes vagy magad köré sugározni és bearanyozni ezzel környezetedet.

Az angyalok szerint dúskálsz bizonyos energiákban.  Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek, mihez kezdjenek erejükkel?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy senkinek nincs olyan kezdő, indító energiája, mint amit te tudsz bevetni. Olyan impulzus ez, mely a sokszor legnehezebb első lépést képes megtenni még a legnagyobb ellenállás esetén is. A többi lépés pedig már könnyebben követi az elsőt…

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy Te magad vagy a nyugodt energia. A biztonságot adó háttérországot képviseled, ahová mindig vissza lehet menekülni egy kis támogatásért, feltöltődésért, és amit bármikor képes vagy szeretteid rendelkezésére bocsájtani.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan egyedülállóan aktív energia birtokában vagy, mely átsegít a nehézségeken. Ráadásul képes vagy alkalmazkodni az állandóan változó körülményekhez. Támaszkodj a héten tudásszomjadra és kíváncsiságodra, ezek új utakra vezérelnek.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy mély és szeretetteljes energiák jellemeznek, melyekkel szinte mindentől meg tudod óvni szeretteidet. Ugyanakkor ezen a téren érhet támadás is, ha érzelmeidben túlságosan befolyásolható vagy, és felrobbansz minden apró igazi vagy vélt sértéstől.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy karizmatikus kisugárzásoddal és lelkesítő energiáiddal képes vagy felkavarni az állóvizet és felkorbácsolni a hullámokat. Ha tetterődet sikerül átragasztani a többiekre, együtt hegyeket lesztek képesek megmozgatni.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy tökéletességre törő személyiségedben olyan energiák rejlenek, melyeket tényleg minden apró részletre ki tudsz terjeszteni úgy, hogy semmi nem kerüli el a figyelmedet. Lehet, hogy nem te leszel a főnök, de ettől még átlátod a dolgokat alfától az omegáig…

Nő lendületben

Lendületben (Fotó: Getty Images)

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy ha jó passzban vagy, te képviseled az ellentétek kiegyensúlyozásának energiáját. Ha ezt beveted, nemcsak magadban teremthetsz harmóniát, hanem szinte angyali erővel környezetedre is sugározni fogod.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy az elköteleződés energiája olyan mértékben van veled, hogy ez átsegít minden akadályon és megkérdőjelezhetetlenül hűségessé tesz. Ha mégis gyengeségre találsz magadban vagy másokban, légy türelmes és adj időt a tanulásra.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan dinamikus és lendületes energiák állnak rendelkezésedre, melyek birtokában érdemes új és újabb célokat magad elé tűznöd. De ne hátrálj meg az unalmasabb feladatok elől sem, ezeken is át kell verekedned magad.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy elszánt és célratörő energiáid lépésről lépésre visznek előre. Lehet, hogy nem te vagy a leggyorsabb, de ettől még megállíthatatlanul haladsz utadon. Maradj nyitott mások ötleteire, ezek a te javadra is válhatnak.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy az újdonság iránti vágyad, a megismerés energiái szüntelenül veled vannak és erősítenek. Ezekkel számos tapasztalatot gyűjthetsz, ezeket őrizd és ne hagyd magad mögött, így haladsz az angyali bölcsesség felé.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy titokzatos energiák lengenek körül, melyekre mások is rá tudnak kapcsolódni kellő érzékenység birtokában. Ez segít közös nevezőre jutni és egységet teremteni köztetek. Persze csak akkor, ha nem zárkózol be magányodba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top