Mindennapok

Atyaég, mit művel a testével a víz alatt ez a lány!

Olyan könnyedén táncol a medencében, mintha felhajtóerő nem is létezne. Nézzétek!

A TikTok manapság a fiatalok kedvenc közösségi oldala, és mindenki másé is, aki szereti időnként pár másodperces szórakoztató videókkal kényeztetni az agyát. Persze a legsikeresebb tiktokosok azok, akik olyan videókat gyártanak, amiket látva az az érzése támad a felhasználónak: „Úristen, de jó, kérek szépen még!”

Pontosan tudja ezt a 17 éves Silvia Solymosyová is, nem véletlenül van 995 ezer követője. A lány a szlovák műúszó válogatott tagja, nem mellesleg profi táncos, és ebből a két dologból egészen bravúros videók születnek. Sisa olyan könnyedén táncol a víz alatt, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne fejjel lefelé táncolni a Tampa Curhat Beatre a víz alatt.

@sisa_solymosyova

CEO of underwater walking?💦🏊🏻‍♀️🧜🏼‍♀️💃🏻IC: @altasweet ##underwaterwalking ##artisticswimming ##gopro ##TampaCurhat

♬ Tampa Curhat Beat - TampaCurhat

Pedig egyáltalán nem egyszerű dolog ez. A lány a Good Morning Americának elmondta, vannak olyan videói, amiket piszok nehéz volt megcsinálni, mivel az összes levegőt ki kellett hozzá fújni a tüdejéből.

Ugyanakkor nagyon örül, hogy ilyen sok követője van, és azt reméli, videói láttán sok fiatal kedvet kap majd a műúszáshoz.

@sisa_solymosyova

🙏🏼Help me to levitate in the @dualipaofficial Levitating music video 🎬 ##DUAVIDEO ##artisticswimming ##underwaterdance ##levitating

♬ Levitating - Dua Lipa

Vannak ám a TikTokon tök jó dolgok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top