Szabadidő

Ilyet még nem láttál karácsonyfával találkozó macskától

Nemhogy nem tört-zúzott, épp ellenkezőleg: meghátrált. De még hogy!

Mindenki tudja, mi áll az egyenlőségjel túlsó felén, ha az egyenlet bal oldalán az olvasható, hogy

macska + karácsonyfa.

Természetesen az, hogy

mászik + matat + billen + borul + törik + nyávog + vonyít + skerázik a kanapé alá.

Valahogy így (csak persze általában kamera és szemtanúk nélkül, mert még a macskabarátok legnagyobb többsége sem olyan higgadt/kedélyes/ostoba, hogy tétlenül végignézze, sőt -filmezze a katasztrófát):

Persze egyenletben való ábrázolás ide vagy oda, a macska és a karácsonyfa viszonya is olyan dolog, amelyben kell lennie egy szabályt erősítő kivételnek. Na, ő a japán cica, Tara-chan, aki úgy lapul a falhoz két hátsó lábán állva, amikor szembekerül a karácsonyfával, mint rokona a Tom és Jerry Show-ban, amikor az áldozatára vár:

De most tényleg, egy az egyben, mint a rajzfilmklasszikusban, nem?

 

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy Tara-chant nem a karácsonyfa sokkolta ennyire, az Instagramon yayoi89 néven posztolgató gazdája szerint ugyanis a macska inkább a fenyő mögötti ablakon meredt kifelé a kertben épp beüzemelt új locsolócsőre, mégpedig azért, mert kígyónak nézte. A videó élvezeti értékéből ez mindenesetre semmit nem von le, sőt ami azt illeti, az újrajátszhatóságából sem.

(via Huffington Post)

Kiemelt kép: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top