nlc.hu
Szabadidő

30 kilót hízott, hogy aztán fél évig fogyókúrázzon

Egy személyi edző 30 kilót hízott, hogy jobban megértse a fogyás nehézségét – képek

Egy amerikai személyi edző 30 kilót szedett fel, hogy aztán hat hónapon fogyókúrázzon. Így szerette volna jobban megérteni a túlsúllyal küzdő kliensei problémáit.

Nem ez az első alkalom, amikor Drew Manning extrém diétába kezdett. 2014-ben egy év alatt 35 kilót hízott és fogyott, hogy leküzdje a benne élő sztereotípiát, miszerint a fogyni képtelen emberek „lusták”.

Első fogyása után Manning könyvet  is írt Fit2Fat2Fit címmel, és ebben elmondta, hogy meg volt győződve arról, hogy a súlyukkal küzdő emberek „lusták”, és csak kifogásokat keresnek, és csak az igazi akarat hiányzik belőlük. Miután többször is kudarcot vallott az olyan ügyfeleivel, akiknek nem tudott segíteni a céljaik elérésében, Manning úgy érezte, hogy újabb lépést kell tennie.

fogyás

Fotó: Twitter

Manning felhagyott az edzésekkel, elkezdett egészségtelen ételeket enni, és azt vette észre, hogy a hízás mentálisan is megváltoztatja. Mindössze hat hónap alatt 35 kilót szedett fel, és megdöbbentette, hogy ez milyen hatással volt az életére. Manning felesége, Lynn elmondta például, hogy a férfi már nem segített a ház körül, és nagyon gyorsan kezdte elveszíteni az önbizalmát.

„A legnagyobb dolog, amit megtanultam, hogy ez nem csak a fizikumról szól. Nem csak az étkezési tervről, az edzésekről, a kulcs a mentális és az érzelmi kérdésekben van. Rájöttem, hogy ezek a problémák valódiak” – mondta.

Egészségügyi szakértők szerint az, hogy ilyen gyorsan hízott és fogyott, hihetetlenül veszélyes döntés volt, masszívan megemelte a koleszterinszintjét és a vérnyomását. Manning azonban azt mondja, nem bánta meg a döntését.

(Ladbible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top