Sztárok

Nem csak Cristofel verte VV Veronikát

A kubai macsó eltökélte, ő bizony nem fog a volt barátnőjénél bocsánatáért esdekelni, sőt a barátai is folyamatosan gratulálnak neki a nőveréshez. A bántalmazásból pedig azóta már hivatalosan is rendőrségi ügy lett – írja a Blikk.

Nem csak Cristofel verte VV VeronikátCristofel ugyan sajnálja a történteket, de nem fog könyörögni Veronikának, hogy bocsásson meg neki. Véleménye szerint a korábbi szerelme túlreagálta a veszekedésüket, és többet képzel bele, mint ami valójában történt. „Arra nem vagyok hajlandó, hogy a nyakára járjak, keressem, a bocsánatáért esedezzem, mert mindketten tudjuk, hogy nincs igaza. Valóban elcsattant pár pofon, de brutális verésről szó sincs” – jelentette ki a kubai macsó. Állítja, sokan vele értenek egyet, a hétvégi haknijain is folyamatosan gratuláltak neki, mondván a kórházat sietősen elhagyó Veronika már megérdemelte a verést. Mindenesetre a „pár pofonból” rendőrségi ügy lett, a volt barátnője ugyanis az ügyvédjén keresztül feljelentette. A bulvárlap úgy tudja, hogy nem Cristofel az első férfi, aki kezet emelt Veronikára. Már az apja is – aki fiúnak akarta nevelni Veronikát – agresszívan viselkedett vele és állandóan verte, a volt villalakó emiatt pedig minden kapcsolatot megszakított vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top