Sztárok

Tartós kapcsolatban élnek az RTL Klub sztárjai

Sokan csak pár hetet jósoltak kapcsolatuknak, de már bő kilenc hónapja, hogy együtt van az X-Faktor énekese és műsorvezetője.

Csobot Adél megosztotta az X-Faktor közönségét, de végül megszerették a lányt, aki a harmadik helyen zárta a tehetségkutatót – írja a Bors. Adél nemcsak a műsorban ért el sikereket, a magánéletében is nagy változás történt, rátalált a szerelem Istenes Bence személyében. Kapcsolatuk hónapok óta töretlen, bár sokan kételkedtek benne. „Sok időt töltünk együtt, így én is látom, hogy Adél napról napra igazi nővé érett mellettem, de ebben természetesen nem csak nekem van szerepem. Adél ugyan még csak 19 éves, de jóval érettebb koránál” – mondta Istenes Bence, az X-Faktor műsorvezetője. „Én is úgy érzem, komoly a kapcsolatunk Bencével, és ebben a kapcsolatban képes vagyok teljes mértékben eleget tenni a nő szerepének. Változott a kisugárzásom, nőiesebbnek látszom” – mesélte kapcsolatukról Adél, akinek felnőtté válásban nagy szerepet játszott az is, hogy felköltözött Budapestre. Az énekesnő a lapnak azt is elárulta, hogy amikor csak ideje engedi, meglátogatja szeretteit, és otthon sokan, Ady Endre múzsájának becenevén, Lédának szólítják.

Tartós kapcsolatban élnek az RTL Klub sztárjai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top