Sztárok

45 éves az egyik legemberibb sármőr, Hugh Jackman

Későn kezdte karrierjét, először 1999-ben tűnt fel, a Ponyvarománc című mozifilmben. Következő filmje, az X-Men: Kívülállók viszont egyből az A-listás sztárok közé repítette. Az egyik legemberibb híresség, aki több szempontból is kilóg pályatársai közül a késői karrieren túl: 19 éve boldog házasságban él feleségével, Deborrával, akivel két adoptált gyermeket nevelnek. Titkolózás nélkül vállalta, amikor kiderült, hogy bőrrákja van, és végiglapozva Instagram-oldalát, olyan, mintha a kertvárosi szomszéd pasit követnénk. Fotóiból csemegéztünk!

Az állatbarát

Hugh Jackman imádja az állatokat. Kutyája, Dali, a francia buldog olyan számára, mintha a harmadik gyereke volna. És mivel két igazi gyermekét nem szeretné szerepeltetni, így a kutyáján éli ki magát: szinte nem telik el nap, hogy ne kerülne fel egy közös szelfi róla és kedvencéről.

Megnézem
Összes kép (1)

Az igaz társ

Felesége, az ausztrál színésznő–rendező–producer 13 évvel idősebb Jackmannél. Hollywood egyik legkiegyensúlyozottabb és legnyugodtabb házassága az övék: Deborra-Lee Furrness mindenben férje mellett áll, legyen szó betegségéről, filmpremierről vagy bármilyen mókáról. Igazi jófej házaspárnak tűnnek. Sőt, Hugh még az anyósát is imádja.

Megnézem
Összes kép (1)

A turista

Nincs közösségi oldal utazós fotók nélkül. Jackman oldala pedig tele van velük. És míg a legtöbb sztár már olyan rutinszerűen utazza körbe a világ városait, mintha otthon lenne, addig neki még mindig elhisszük, hogy olyan, akár egy hétköznapi turista, aki őszinte ámulattal csodálkozik rá egy-egy látnivalóra.

Megnézem
Összes kép (1)

A mókamester

Jackman imád bolondozni. Az Instagramra feltöltött fotói ezt hűen tükrözik is. Legyen akár a víz alatt vagy egy mező közepén. Nem egy tipikus A-listás sztárprofil az övé, az biztos.

Megnézem
Összes kép (1)

A sportember

Igazi sportőrült. Fontos számára az egészsége, főleg, amióta kiderült – majd kiújult – a bőrrákja. Azóta él igazán aktív, sportos életet, bár előtte sem volt oka szégyenkezni. Az íjászattól a kerékpározásig bármire kapható.

Megnézem
Összes kép (1)

A jó beteg

Először felesége figyelmeztetésére kereste fel bőrgyógyászát az orrán lévő anyajegy miatt. Akkor derült ki, hogy bőrrákban szenved. Hugh egy percre sem keseredett el, elszántan küzd a betegség ellen, és mindenkit a felelősségteljes önvizsgálatra szólít fel azóta is. Rajongói elől pedig soha nem akarta eltitkolni állapotát.

Megnézem
Összes kép (1)

A természetbarát

Ha sport, akkor túrázás. Hugh egyik kedvenc kikapcsolódása, hogy magányosan indul neki egy-egy táj felfedezésének. Talán ebből az énjéből derül ki a legjobban, mennyire nem szállt el a sikertől, hisz egy “egyszerű” tájban is képes meglátni a szépséget.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top