Sztárok

Kerényi Miklós Gábor megfutamodott az újabb interjú elől

Az utolsó pillanatban mondta le Hajdú Péter Frizbijének felvételét Kerényi Miklós Gábor, aki szerint a sajtó kiforgatta a szavait.

Kerényi Miklós Gábor hétfő este az Egyenes beszédben magyarázta bizonyítványát az őt ért szexuális zaklatással kapcsolatos vádak miatt, ám az interjú nem úgy sült el, ahogy a rendező elképzelte. Kerónak szerdán ismét volt egy meghívója az ATV-be, ezúttal Hajdú Péter műsorában magyarázkodhatott volna, ám az utolsó pillanatban lemondta a szereplést.

„Teljesen ledöbbentem, amikor hét órával a felvétel előtt Kero üzent, hogy mégsem tud eljönni az Esti Frizbibe, mert zokon vette, hogy a sajtó a szavait kiforgatta, és különben is orvost kellett hívni hozzá” – mondta Hajdú a Blikknek.

Pedig a műsorvezető még engedményeket is tett volna az Operettszínház kirúgott művészeti vezetőjének. „Kero azt akarta tisztázni, szándékozunk-e bárkit is behívni az állítólagos áldozatai közül. Megígértük neki, hogy ilyesmire nem kell számítania, de szerintem ezt nem hitte el, és végül ezért mondta le a szereplést. Félt, hogy olyan helyzetbe hozzuk, amit nem tud kimagyarázni” – vélekedett Hajdú.

Ráadásul azt is felajánlották, hogy közönség nélkül veszik fel az interjút, erre azonban nem várt válasz érkezett Kerényi Miklós Gábortól: „az volt a válasza, hogy a publikumnak örülne, mert akkor egy önként jelentkezőn megmutatná, hogyan tud masszírozni. Azt is szemléltetni kívánta, hogy tud kézrátétellel gyógyítani, mert olyan ener­giái vannak” – árulta el Hajdú Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top