Sztárok

Döntés született Ambrus Attila ittas vezetésének ügyében

Ambrus Attilának a korábban benyújtott méltányossági kérelmét mérlegelte az ügyészég.

Ambrus Attila júniusban ittasan vezetett, ezért elvették a jogosítványát. Fellebbezett, mert a munkája miatt sokat utazik, és felesége, Réka veszélyeztetett terhes. Mivel a legközelebbi szomszéd is több száz méterre van tőlük, így szüksége lenne a vezetői engedélyére, ha bármi baj történik. Az ügyészség azonban elutasította méltányossági kérelmét – értesült a Blikk.

ambrus attila, kerelem, ugyeszseg„Szerintem a hatóságok nem felejtik el, hogy én egyszer már keresztbe tettem nekik. Évekkel ezelőtt, amikor szabadultam, akkor is megszívattak, és azóta is lépten-nyomon éreztetik, hogy nyomorult vagyok. Bármit teszek az életben, hendikeppel indulok… Most nemcsak engem, hanem az egész családomat szívatják, a feleségemet és a gyerekemet is. Nem tagadom, én hoztam rossz döntést, amikor órákkal azután, hogy ittam két pálinkát, volán mögé ültem, de ötvenéves elmúltam, a feleségem bár most jól van, bármikor bármi történhet, igazságtalannak érzem, amit velem tesznek” – mondta Ambrus Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top