Sztárok

Egy német főpap beszélt Schumacher állapotáról

Mindenfélét hallani Michael Schumacher állapotáról, azonban a család semmit nem árul el a nyilvánosságnak. Most egy olyan német főpap beszélt a Forma1–es pilóta hogylétéről, aki 2 évvel ezelőtt járt nála.

Legutóbb egykori csapatfőnöke nyilatkozott Michael Schumacher állapotáról, azonban a mérvadó az lenne, ha a családjától hallanánk új információkat, viszont ők hallgatnak. Az biztos, hogy nemrégiben átszállították egy másik rehabilitációs központba, de mindössze ennyi, amit tudunk. A Forma1-es világbajnok hogylétéről most egy német főpap nyilatkozott, aki állítólag két évvel ezelőtt járt nála. 

„Ott ültem vele szemben, megfogtam a kezeit, szemtől szemben láttam. Az arca az ismerős Schumacher-arc, csak egy kicsit kikerekedett” – mesélte. ,,Érzékeli, hogy szerető emberek veszik körül, törődnek vele – és hála Istennek! – óvják a nagyközönség kíváncsiskodásától” – folytatta a pap, aki azt is elmondta, hogy imádkozik a családért és Michael Schumacherért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top