Sztárok

Karambolozott a taxi, amelyikkel Laár András utazott

Balesetet szenvedett Laár András, még a soron következő fellépéseit is le kellett mondania.

Laár András pénteken közölte a rajongókkal, hogy autóbalesetet szenvedett. Szerencsére – mint a későbbi vizsgálatok során kiderült – nem történt nagyobb baj, de megrándult a zenész válla, így a következő pár fellépést a maga részéről le kellett mondania. Laár András a közösségi oldalán egy hosszabb bejegyzésben taglalta a történteket. 

„Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka karambolozott a taxi, amivel utaztam. A pördülés következtében nagyon megrándult a jobb vállam, és azóta is folyamatosan fáj. Másnap rögtön mentem orvoshoz, megröntgeneztek, és szerencsére nagy baj nincs. Nem tört el semmi, de egy kis kagylóhéj alakú csontdarab lepattant az ütődés következtében és emiatt nem tudok rendesen erőt kifejteni a jobb kezemmel, és nem tudom a karomat oldalra felemelni. A gitározás sem megy így. Egyelőre még egy inget sem tudok egyedül fölvenni…” – írta a humorista a Facebook-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top