Sztárok

Hírek Demjén Ferenc egészségi állapotáról

A decemberi koncertre már árulják a jegyeket. Egy zenésztárs szerint jobban van, Frenreisz Károly szerint dettó, Menyhárt János viszont nem nyilatkozott.

A Bors utánajárt, hogyan érzi magát a márciusban csípőműtéten átesett énekes-dalszerző, akinek tavaszi turnéja a műtét miatt elmaradt. Demjén Ferenc neve viszont sajnos nemcsak a csípőproblémák miatt került a hírfolyamba, május elején agyérgörcsöt kapott. A Bors megjegyzi, hogy Demjént akkor néhány nap után kiengedték az intenzív osztályról, majd a kórházból is, azóta viszont nem szólt hír az állapotáról. „Mindenki nyugodjon meg, Rózsi sokkal jobban van, otthon pihen. Meg kell erősödnie, és ebben jó úton halad – mondta a lapnak egy zenésztársa. – Már nincs semmi baj” – tette hozzá.

MTI Fotó: Mohai Balázs

A Bors megkereste Menyhárt Jánost (Rózsival több mint 40 éve dolgoznak együtt), de a gitáros egy hónap türelmet kért, és azt mondta, akkor szívesen nyilatkozik, hogy miért nem most, azt nem indokolta meg. Nem úgy Frenreisz Károly, aki még a kórházban is meglátogatta. „Másfél hónapja találkoztam vele utoljára, de azt tudom, hogy javulófélben van. Pihenget, nem lehet zavarni. Ő most gyógyul, majd beszélünk, ha megerősödik” – magyarázta Frenreisz.

Demjén decemberi Aréna-koncertjére már kapni a jegye­ket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top