Sztárok

Vajna Timi: Andy sokat szenvedett a végén

Felesége szerint a producernek járni is nehéz volt az utolsó hónapokban.

Az egykori filmügyi kormánybiztos özvegye, Vajna Timi meglepően őszinte interjút adott Andy Vajnával való kapcsolatáról. Az interjút a TV2 két részben közli: az első rész tegnap este került adásba, a második pedig ma lesz látható a csatornán.

A Vajna házaspár | Fotó: MTI

Ebből kiderült, hogy a házaspár februárban készült a lombikprogram befejezésére, ám erre már nem kerülhetett sor; illetve hogy Vajna Timi csak nyugatókkal képes aludni a producer halála óta.

Vajna Timi világjáró instafotóival sokaknál rendszeresen kiverte a biztosítékot. Az egykori modell úgy magyarázta ezeket a kirándulásokat, mint az egyik kedvenc időtöltését férjével. Ám Andy Vajna betegsége egy idő után ebben is meggátolta őket. „Az utolsó két-három évben láttam, amikor már nagyon magas volt a vérnyomása és magas a cukra, és látszott, hogy nem tud már úgy menni, mint régen. Kapcsolatunk elején szétjárkáltuk Rómát, az élete végén viszont már alig tudott átmenni a moziszobából. Ám úgy szerette az életét, ahogy van” – idézi a Blikk Vajna Tímeát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top