Sztárok

Meggyes Dávid sírással oldotta a feszültséget

Horváth Gréta és Meggyes Dávid ismét fedél nélkül maradt, ami miatt Dávid teljesen kiborult, és a feszültségét csak könnyekkel tudta oldani.

Meggyes Dávid és Horváth Gréta meglepően jól szerepelnek az Ázsia Expresszben, sokan nem ezt várták tőlük, ez a képeikhez írt hozzászólásokból derül ki. Az influenszerpáros többször aludt már a szabad ég alatt, a szálláskeresés az egyik vesszőparipájuk a verseny alatt. A tegnapi részben nagyon sokat voltak talpon, este pedig nem találtak szállást, amiért mindkettejüknél eltört a mécses. Dávidnak ráadásul születésnapja volt, ami rátett egy lapáttal a szenvedésre.

Gréta úgy érzi, szerelmét most érte el a mélypont. „Három hete csövezünk, nem bírom. Meg kell alázkodnom emberek előtt, hiányzik az otthonom, az, hogy ne legyek koszos, büdös. (…) Én nem tudtam, hogy ez lesz…” – panaszkodott Dávid, majd elsírta magát, ami eddig nem volt jellemző rá, leginkább a párját vigasztalta, mindig próbált erős maradni. 

GIF
Meggyes Dávid könnyekkel oldotta a feszültséget (GIF: TV2 / Ázsia Expressz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top