Sztárok

Nehéz pillanatokat élt meg ismét L.L. Junior

L.L. Junior Miért fáj? című dalát Feng Ya Ou énekelte a Sztárban Sztár leszek! színpadán.

Vasárnap este L.L. Junior Miért fáj? című dalát Feng Ya Ou énekelte a Sztárban sztár leszek! című műsorban. A produkció pedig nemcsak a rappert, de a zsűritagokat is nagyon megviselte, egy ponton ráadásul Pápai Jociéknak kellett megvigasztalniuk az elérzékenyülő Juniort – írja a Blikk.

„Nem lehetett egyszerű végignézni ezt a produkciót, de Junior tényleg profi, és nagyon meghatotta az, ahogyan fogadták a színfalak mögött. Mindenkinek volt egy kedves szava hozzá, de próbáltak úgy viselkedni vele, hogy ne legyenek tolakodóak. Ő meg próbált viccelődni, hogy a gyásza ne árnyékolja be a többiek hangulatát” – mondta az egyik stábtag.

„A műsor előtt beszéltem Juniorral pár mondatot, és be kell vallanom, nem lett könnyebb a helyzetem, ezért a produkció előtt el is kellett vonulnom mindenki elől egy fél órára, hogy magamban legyek, és fel tudjak készülni lelkileg is” – mondta Feng Ya Ou.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top