Sztárok

Saját módszerével adott le néhány kilót Borbás Marcsi

Borbás Marcsi egész élete egy nagy fogyókúra. Most saját módszerrel próbál meg diétázni, úgy tűnik, sikeresen.

Tavaly év végén egy időre véget ért a Gasztroangyal, de Borbás Marcsi azóta sem pihen. Másik műsora, a Borbás Marcsi szakácskönyve továbbra is látható a tévében, és férjével közösen egy új online portált is indított egy.hu néven. Az állandó főzőcskézések és munka mellett néhány napja elkezdett diétázni is.

Borbás Marcsi sosem tagadta, hogy voltak gondjai a súlyával, többek közt azért, mert imád enni. „Az egész életem egy nagy fogyókúra volt, és 45 fölött egy nő, ha nem eszik semmit, akkor is tud hízni. Eszem finomakat, csak átalakult az otthoni főzésem: zömében halat és zöldséget készítek, ezekből már nagyon ki vagyok művelve”mondta Borbás Marcsi korábban a BEST magazinnak.

Borbás Marcsi (Fotó: Instagram)

A műsorvezető néhány napja újra diétázni kezdett. Tapasztalatai szerint csak akkor tud fogyni, ha nem eszik, de azért van néhány szabály, amit próbál betartani:

  • nem csap nagy reggelit, mert két óra múlva rátör az agresszív éhség,
  • 4-6 óránként eszik, mivel nem vált be nála a napi öt étkezés,
  • nem monodiétázik, mert néhány nap után kinyitja a hűtőt, és összevissza eszik mindent,
  • a diéta alatt is jó ízű ételeket eszik.

Borbás Marcsi szerint lehet finomakat enni fogyókúra közben is. Az a fontos, hogy a reggeli legyen zsírokban gazdag, az ebéd szinte bármi, csak ne cukros süti és nagy mennyiségű szénhidrát, a vacsora pedig zöldség és fehérje.

A műsorvezető saját módszerének és kihívásának köszönhetően tíz nap alatt két kilótól szabadult meg. Az örömhírt a rajongóival is megosztotta: „Nagyon boldog vagyok, és csak remélem, hogy nektek is van sikerélményetek” – írta a posztjához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top