Sztárok

Meghan Markle apja keményen beszólt a hercegi párnak

Neki is lehet véleménye, nem?!

Meghan Markle édesapja sem maradhatott ki a botrányból; a férfival a Channel 5 brit kereskedelmi tévé készített interjút. Már a beharangozóban elmondták, hogy a Mexikóban élő, hetvenöt éves Thomas Markle a brit monarchia rombolásával vádolja lányát és férjét, Harry hercegetírja a Blikk.

Bár még nem adták le a beszélgetést, annyit már most közzétettek, hogy az apa szerint, amikor a fiatalok összeházasodtak, kötelezettséget vállaltak arra, hogy a királyi család tagjaként azt képviselik.

Meghan édesapja szerint lánya és veje ehelyett „rombolja, leértékeli, szétzilálja” a monarchiát, amely pedig „minden idők egyik legnagyszerűbb, régóta létező intézménye”.

„Minden fiatal lány hercegnő akar lenni, neki ez megadatott, és most az egészet sutba dobja, ráadásul úgy fest, hogy a pénz miatt” – fogalmaz nem túl elegánsan a férfi.

Híresen rossz kapcsolat egyébként az övék, az apa a windsori esküvőn sem volt ott, most pedig kijelentette: nem számít arra, hogy lánya valaha is újból felveszi vele a kapcsolatot, „különösen azután nem, hogy most miket mondtam róluk”.

Mint emlékezetes, Harry és Meghan váratlan döntés nyomán hátat fordított hivatalos énjének, a továbbiakban nem vállalnak feladatot a korona képviseletében, és idejük jelentős részét inkább Kanadában töltik majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top