nlc.hu
Sztárok
Gyurta Dani összejött Iszak Esztivel, paparazzi fotó is készült róluk

Gyurta Dani összejött Iszak Esztivel, paparazzi fotó is készült róluk

Szerelem szövődött Iszak Eszti és Gyurta Dani között.

Gyurta Dani a Cserpes Laurával való szakítása óta szingli, Iszak Esztinek is voltak próbálkozásai Dobrády Ákos után, egyik sem bizonyult azonban sikeresnek. Most kiderült, hogy az olimpiai bajnok úszó és a műsorvezető egy párt alkotnak, amit a Bors olvasóriportere szúrt ki egy bevásárlóközpontban. A fotót ide kattintva megnézheted.

Gyurta Dani és Cserpes Laura álompár voltak, ám megromlott a kapcsolatuk és végül 2018 első felében lezárták a szerelmüket. „Én úgy tudom, Dani már lezárta magában ezt a dolgot, Laura neve az utóbbi időben fel sem vetődött a beszélgetéseinkben” – mondta akkor az úszó egyik barátja. Gyurta nagyon ritkán nyilatkozott a magánéletéről, így arról nem tudunk, hogy Iszak Eszti és az énekesnő között volt-e barátnője.

Iszak Eszter hosszú éveken át volt Dobrády Ákos párja, ám az utóbbi időben sokszor szakítottak, majd újra összejöttek, de egy évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy végleg véget vetnek a kapcsolatuknak. Azóta Iszak Eszti összejött egy sráccal, akivel a Balaton Soundon látták őket együtt először, majd közösen elmentek nyaralni is, viszont úgy látszik, ez a szerelem nem volt hosszú életű.

Olvass még Gyurta Daniról és Iszak Esztiről az nlc.-n:

Gyurta Dani és Iszak Eszti

Gyurta Dani és Iszak Eszti

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top