nlc.hu
Sztárok

Visszavonul Siklósi Örs

Visszavonul az AWS frontembere, betegsége miatt hozta meg a drasztikus döntést Siklósi Örs

Siklósi Örs orvosai javasolták a pihenést.

Az AWS az Eurovíziós Dalfesztivál óta népszerű zenekar, nagyon sok fellépést tudhatnak maguk mögött. A 2020-as év minden szórakoztatóiparban dolgozó embernek nehéz volt, így ők is megsínylették az elmúlt időszakot. Most, hogy már kisebb koncerteket lehetne tartani, a zenekar szomorú bejelentést tett. Közösségi oldalukon közölték, hogy a frontemberük, Siklósi Örs betegsége miatt visszavonul egy időre, így idén már nem lépnek fel.

A közlemény szövege:

“Kedves Barátaink,

Az utóbbi napokban kiderült, hogy naívak voltunk amikor azt gondoltuk, hogy ez az év már nem tartogathat semmi rossz hírt. Sajnos Örs lebetegedett, és a felépülése elég hosszú időt fog igénybe venni, ezért most egy kicsit elvonul, hogy a zenekart körülvevő pörgésből kilépve a gyógyulásra koncentrálhasson.

Senki ne essen pánikba, az orvosai megnyugtattak minket, a kezelése a lehető legjobb ütemben halad, minden rendben lesz, a legjobb kezekben van!

Emiatt sajnos az AWS 2020-ban már nem ad több koncertet, a meghirdetett bulikat lemondjuk, az eseményekben leírjuk a már megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatos részleteket.

2021-re már szervezkedünk és addig is mindenkit arra kérünk, hogy mellőzzük a találgatásokat, ne keressünk válaszokat, hanem helyette küldjünk pozitív energiát és sok sok szeretetet Örsnek hogy mielőbb újra együtt zúzhassunk veletek.”

Azt egyelőre nem közölték, hogy pontosan milyen betegséggel néz szembe Siklósi Örs, ám a zenekar rajongói nagyon aggódnak a kedvencükért. Ha ez így megy tovább, valószínűleg közölnek majd néhány részletet, ám ebbe most még nem akartak belemenni.

siklósi örs

Siklósi Örs (Fotó: Instagram)

Olvass még az AWS zenekarról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top