nlc.hu
Sztárok

Curtis csalódása

Curtis barátja: Attika csalódott az emberekben

Curtis barátja szerint a rappernek kevés az igazi barátja, aki a bajban is mellette áll.

Curtis vasárnap este nem jelent meg a Sztárban Sztár adásában, távolmaradását másnap lelki problémákkal indokolta. A rapper egyik barátja a Blikknek a következőt nyilatkozta.

„Az emberek többsége, beleértve a nőket is, csak kihasználja Curtis hírnevét, de a valódi Széki Attilára senki sem kíváncsi. Egy kezemen meg tudom számolni, mennyi valódi barátja van Curtisnek, akik nemcsak a csillogásban, de a bajban is mellette állnak. Attika csalódott az emberekben” – mondta a neve elhallgatását kérő személy.

Curtis csalódott az emberekben

Curtis fellép a Sztárban Sztár következő adásában (Fotó: Curtis/Instagram)

„Mi nem vettük észre, hogy baj van. A próbákon mindig kedves és jó fej volt mindenkivel, nem mutatta, hogy nem érzi jól magát. Az persze, érezhető volt, a Zorán-dal felkavarta. Már vasárnap is próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, végül hétfőn sikerült. Nem fordulok el, szeretem őt, tisztelem és sajnálom, hogy nehéz időszakon megy keresztül. Üzentem neki, bármi van, itt leszek, segítek neki, de ráakaszkodni sem akarok” – mondta Szabó Ádám.

Még több cikk Curtis eltűnéséről:

(Nyitó kép: Curtis/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top