nlc.hu
Sztárok

Pápai Joci kigyógyult a pánikbetegségből

Pápai Jocit a koronavírus gyógyította ki a pánikbetegségből

Pápai Joci furcsa történetet osztott meg a koronavírussal kapcsolatban.

Pápai Joci nem először beszél róla, hogy évekig pánikbetegséggel küzdött, ami egy ártatlan szituációval kezdődött. „Amikor legelőször rám tört a pánik, éppen autót vezettem. Egyszer csak minden előzmény nélkül elkezdett irdatlanul verni a szívem, izzadtam, fulladtam. Állandóvá váltak a szorongások és a rohamok, amikkel képtelen voltam megbirkózni. A pánikbetegség miatt főállású hipochonder lettem, folyamatosan attól rettegtem, hogy megbetegszem” – részletezte a Story magazinnak.

Pár hónappal ezelőtt pozitív lett a koronavírustesztje – ezt látván szinte összeomlott, ám rájött, hogy össze kell szednie magát, hiszen meg kell gyógyulnia. Ezzel a lendülettel nem csak a koronavírussal, de a pánikbetegséggel is leszámolt. „Összeszedtem magam, és tudatosan kizártam minden negatív gondolatot, mert tudtam, ezt csak úgy tudom legyőzni, ha erős maradok. Három hét alatt meggyógyultam, szinte teljesen tünetmentes vagyok, és ami a legszebb, hogy a pánik- és a képzelt betegségeknek is búcsút inthettem” – emlékezett vissza a Nicsak, ki vagyok? sztárcsapatának tagja.

Bővebben a ma megjelent Storyban olvashatsz erről:

Megjelent a legfrissebb Story

A Story

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top