nlc.hu
Sztárok

Kandech Evelyne halálának körülményei

Kandech Evelyne nem hagyta, hogy segítsenek neki

A kevés barátjának is csak most áll össze, mi történhetett.

Nagyon nehéz helyzetben, nélkülözésben élt Kandech Evelyne élete utolsó éveiben – írja a Bors. Miután elvesztette édesanyját, Pécsre költözött, ahol bezárkózott, magányosan élt, fellépései is alig voltak, pincérkedésből próbálta eltartani magát, de a járvány ennek is keresztbe tett. A lapnak nyilatkozó barátja is csak most, melldaganat okozta halála után látja, mi történt vele, mi vezetett idáig. „Többen is voltunk, akik rendszeresen kerestük, szerettük volna tartani vele a kapcsolatot – fogalmazott -, de nem jártunk sikerrel. Egy egy üzenetre hónapok múlva válaszolt, ha válaszolt egyáltalán, teljesen elzárkózott mindenki elől. Most derült csak ki, hogy a járvány kitörésével elvesztette a munkáját, semmi pénze nem volt.”

Egyszer azt mondta, hogy inkább meghal, minthogy segítséget kérjen. Döbbenetes, de végül így is lett. Szívszorító, hogy inkább meghalt, minthogy veszítsen a büszkeségéből.

Kandech Evelyne

Fotó: Neményi Márton

Kandech Evelyne-t köztemetéssel, egyszerű koporsóban, a temető végében helyeznék végső nyugalomra, a Sierra Leonéban élő apjának ugyanis nincs pénze ide utazni és fizetni a temetést. A Bors szerint az énekesnő volt barátai, illetve az egykori Megasztárosok a napokban újra összefogtak és úgy döntöttek, hogy nem hagyják, hogy Evelyne-t így búcsúztassák. Szeretnék ők kifizetni a temetés költségeit, ennek érdekében már fel is vették a kapcsolatot a hivatalos szervekkel.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top