nlc.hu
Sztárok

Ő Jeremy Renner lánya, Ava Berlin Renner

Ő Jeremy Renner 9 éves lánya

Jeremy Renner jelenleg is kórházban van, kislánya pedig nagyon aggódik a szuperhős apukája miatt.
Jeremy Renner és lánya, Ava

A Marvel sztárja, Jeremy Renner eléggé ráijesztett mindenkire, amikor az év elején súlyos hókotró-balesetet szenvedett. Ma már azt is tudjuk, hogy pontosan mi történhetett: a hókotrót a színész egy családtagja vezette, ami elakadt, így Jeremy a segítségére sietett. Bár sikeresen elindította a nagyjából 7 tonnás gépet, kiszállt, hogy beszéljen a rokonával, a hókotró viszont gurulni kezdett. Renner megpróbálta megállítani a guruló járművet, viszont nem sikerült felmásznia a vezetőülésbe, mivel a hókotró maga alá temette őt. A baleset sokkal rosszabbul is végződhetett volna, ha a szomszédban lakó orvos nem rohan Jeremy segítségére és állítja el a lábain a vérzést, amíg kiérkezik a mentőhelikopter. Így szállították ugyanis kórházba a színészt, aki azóta két műtéten is túl van, az állapota pedig úgy tűnik egyre csak javul, hiszen többször is jelentkezett már az intenzív osztályról a közösségi médián.

Jeremyért természetesen nemcsak a rajongók, hanem a családja is aggódik. A hókotrót vezető rokonán kívül többek között az édesanyja és a nővére is, akik az egyik posztban is szerepelnek (wellness-napot varázsoltak neki az intenzívre), meg persze a kislánya is. Rennernek ugyanis egy gyermeke van, a 9 éves Ava Berlin Renner, akit a volt feleségével, Sonni Pachecóval közösen nevelnek.

Ava mindennél fontosabb Jeremy számára, olyannyira, hogy akár a színészi karrierjét is feladná a kedvéért: a Men’s Health magazinnak például elmondta, hogy akár Sólyomszem szerepét elengedte volna, ha a forgatás túl sok időt vett volna el a kislányától.

„Sem a színészet, sem semmi más nem számít, amíg a lányom azt nem mondja, hogy most már dob a barátai kedvéért”

 

 – magyarázta. Renner nagyon védi Avát, aki ugyan gyakori szereplője édesapja social médiás posztjainak, a sztár nagyon figyel arra, hogy sose mutassa a kislánya arcát. Néhány apa-lánya napjukat viszont megörökítette egy-egy véletlen lesifotó, illetve Ava szerepelt egy házfelújítós műsorban is, ahol Jeremy az édesanyját lepte meg a lakása renoválásával. Most ezeket a képeket csekkolhatod a galériában, és eldöntheted, vajon mennyire hasonlít Ava az apukájára.

Ava Renner
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top