Trend

Ez Victoria Beckham kedvenc ruhadarabja

Egy fehér póló. Ne nevess, hosszú évek tapasztalata mondatja a divat újkori nagyasszonyával, hogy ennek a ruhadarabnak nemcsak a tesiöltözőben lehet karrierje. Mutatjuk a szabályokat.
  1. Soha ne legyen gagyi. A pólóanyag árulja el leggyorsabban, ha valami nem a legjobb minőségű. Elnyúlik a varrás mentén, bolyhosodik, és tekeredik az emberen. Ezért válassz vastagabb anyagból készült fazont, amit vásárlás előtt kicsit húzkodj meg.
  2. Mindig legyen kivasalva. A fehér póló csak akkor szexi és elegáns, ha nem gyűrött. Ha csak felkapod, mint egy átlagos trikót, senki sem hiszi el majd neked, hogy ez valami koncepció, és nem egy ordas divatbaki.
  3. Ne hagyd besárgulni. Tévedés, hogy fehér pólót 60 fokon kell mosni. Mosd csak fehér darabokkal, tegyél a mosóporhoz mosószódát, hajrá!
Megnézem
Összes kép (5)

Mivel működik?

Farmerral a legjobb, boyfriend, skinny vagy momjeans is szuper mellé, főleg akkor, ha tűsarkút választasz hozzá, és a pulcsit zakóra cseréled.

Élére vasalt nadrággal

Érdekes és szexi kontraszt, ha őszintén belegondolok, akkor ez a hálószobában hordott férfiing utcai, elegáns verziója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top