nlc.hu
Trend

Sophie Turner terhes

Sophie Turner megmutatta terhes pocakját

A fotó tanúsága szerint a Trónok harca sztárja várandóssága vége felé jár.

A Trónok harca 24 éves színésznőjéről, Sophie Tunerről már hónapok óta pletykálják, hogy terhes, de eddig sem ő, sem pedig férje, Joe Jonas nem erősítették meg a hírt – írja a 24.hu.

Sophie Turner megmutatta terhes pocakját

Sophie Turner és Joe Jonas. Fotó: VALERIE MACON / AFP

Május közepén már készültek róla paparazzi képek, amiken ugyan egyértelművé vált a dolog, de a bő pulóver miatt, nem igazán lehetett megsaccolni, hogy hol tart Sophie Turner várandóssága. A színésznőről a karantén elején lett bizonyos, hogy babát vár. Bár Sophie nem beszél a terhességéről, több barátja is kifecsegte a hírt.

Bár Sophie az utcán általában oversize, a pocakját takaró ruhákban mutatkozik, a legutóbbi róla készült felvételeken viszont már annyira nem titkolta terhességét, hogy egy crop topot és egy passzos nadrágot vett fel, amiből kiderül, hogy közel már a szülés időpontja:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sophie and her husband Joe Jonas out today in Los Angeles 🙌 -

Game Of Thrones Insider (@gotinsider) által megosztott bejegyzés,

Sophie Turner még csak 23 éves, mégis többször elmondta, hogy férje, Joe Jonas a nagy Ő, és vele szeretné leélni az életét. 

További híreink a trónok harca sztárjairól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top