nlc.hu
Trend

Alkalmazás melltartóméret meghatározásához

Ez az app megmondja, mekkora melltartót kellene hordanod, és még mérőszalag sem kell hozzá

A Wacoal okostelefonos alkalmazása mesterséges intelligencia segítségével határozza meg a melltartó ideális méretét.

Egyes felmérések szerint a nők 80 százaléka nem a megfelelő méretű melltartót hordja, ami amellett, hogy kényelmetlen és esztétikailag sem előnyös, akár egészségügyi problémákhoz is vezethet.

Ezt a problémát oldaná meg a modern technológia segítségével a Wacoal nevű cég, amely már több mint 70 éve készít melltartókat. A melltartóméret pontos meghatározásához még mérőszalag sem kell, ugyanis egy okostelefonos alkalmazás és a mesterséges intelligencia elvégzi helyettünk a mérést.

mybraFit alkalmazás

Mérőszalag nélkül működik a melltartóméret meghatározása (Forrás: Wacoal)

A mybraFit nevű alkalmazás hasonló elven szkenneli be a testet, mint az Apple arcfelismerő rendszere, a Face ID. Ehhez a legjobb, ha egy varrás nélküli melltartót és egy leggingst veszel fel. Ezt követően néhány kérdésre kell válaszolni a melleddel kapcsolatban, végül az app kidobja a körméretet és a kosárméretet.

Így működik:

A cég azt ígéri, hogy nagyon szigorúan veszi a személyes adatok védelmét, feldolgozás után a képeket megtisztítják az egyedi azonosítástól, majd azonnal törlik őket.

Egy próbát mindenképpen megér, ha kényelmetlennek érzed a melltartódat, akkor azért, ha pedig biztos vagy a dolgodban, sosem árt a megerősítés.

A mybraFit alkalmazás ingyenesen letölthető iOS-re és Androidra.

Még több segítség a melltartóválasztáshoz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top