nlc.hu
Trend

Menyasszonya mellett exét is nőül vette

Hárman párban: a volt barátnő is megjelent az esküvőn, a vőlegény őt is elvette

Az ifjú férj most külföldre készül, két feleségét pedig otthon hagyja.

Egy fiatal indonéz nő úgy döntött, megkéri éppen az esküvőjére készülő volt barátját, hogy őt is vegye feleségül. Yuanita úgy értesült arról, hogy egykori párja megnősül, hogy látta a közösségi oldalon, ahogyan  barátaik gratulálnak a férfinak és jövendőbelijének. Amikor Yuanita a semmiből előbukkant és előállt a szokatlan kéréssel, mindenki meglepődött, de végül a család és a menyasszony, Kotimah beleegyezésével megszületett a döntés, 20 éves Korik Akbar volt szerelmét és jegyesét elvette, mégpedig ugyanazon a napon.

A dupla esküvőnek nagy visszhangja volt Indonéziában, a közösségi oldalakon heves vita indult, Korik Akbar pedig arra figyelmeztette a többi férfit, jól gondolják meg, hogy való-e nekik a többnejűség, mert két feleséget eltartani nem olyan könnyű. Az ifjú férjnek egyébként éppen nincsen munkája, azt tervezi, hogy Malajziába utazik, ott fog majd dolgozni, két felesége pedig otthon marad. Ugyan Yuanita és Kotimah ismeretsége még elég friss, készen állnak arra, hogy közösen vigyék a háztartást, amíg férjük távol van. 

(via Oddity Central)

poligámia

Fotó: Getty Images

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top