nlc.hu
Trend

Camila Cabello villantása élő adásban

Camila Cabello élő adásban villantott mellbimbót

Egy rosszul sikerült mozdulat miatt Camila Cabello énekesnő élőben mutatta meg a mellét.
Camila Cabello énekesnő a 2021-es Met-gálán a New York-i Metropolitan Múzeumban 2021. szeptember 13-án

Camila Cabello Bam Bam című számának klipje nemrégiben debütált, ennek alkalmából pedig az énekesnő online jelentkezett be a BBC-n futó The One Show-ba.

A műsorban arra kérték Cabellót, hogy mutassa be a kedvenc táncmozdulatát a klipből. Eleve furcsán indult a dolog, mert ahogy énekesnő felállt a fotelből, közölte, hogy be kell gombolnia a nadrágját, mert adás előtt evett.

Aztán mikor nekiállt volna bemutatni a tánckoreográfiát, egy rossz mozdulat miatt félrecsúszott a blúza, és sikerült megvillantani a mellbimbóját.

Ó, épp most villantottam

– jegyezte meg Cabello, aztán bemutatta a táncot, de a stúdióban ülők ekkor már megdöbbenve és nevetve temették az arcukat a tenyerükbe.

Az énekesnő – aki tavaly novemberben szakított Shawn Mendesszel – a TikTokján is reagált a történtekre. Azt írta, örülne, ha lenne egy időgépe, mert másodjára nem utasítaná el a stylistja kérdését, hogy szüksége van-e melltapaszra.

Nem ez volt az első ilyen eset a sztárvilágban, ebben a cikkben összeszedtük a legkínosabb villantásokat Miley Cyrustól Tóth Andiig.

(Kiemelt kép: Theo Wargo / Getty Images via AFP)

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top