nlc.hu
Trend

Miriam Margoyles a Pride Issue címlapjára került

A Harry Potter 82 éves színésznője meztelenül pózolt a brit Vogue magazinnak

Miriam Margoyles, a Harry Potter színésznője meztelenül pózolt a brit Vogue magazinnak. Ezzel a rajongókat teljesen levette a lábukról.

Miriam Margoyles levette a lábukról a rajongókat azzal, hogy meztelenül pózolt a brit Vogue-nak – írta meg a The Sun.

A 82 éves színésznő, aki a Harry Potter sztárja is egyben, a Pride Issue címlapjára került, testét pedig csak pár sütemény fedte el. 

A Bimba professzort alakító színésznő 1966-ban vállalta fel az identitását, azonban ekkor a homoszexualitás még illegális volt. A színésznő azt is elárulta, hogy mindig is büszke volt az identitására.

Soha nem szégyelltem, hogy meleg vagyok. Tudtam, hogy nem követhettem el bűnt, hiszen rólam van szó. Nem lehettem bűnöző 

– mesélte.

Miriam az egészségügyi állapotáról is beszélt a magazinnak, ugyanis a múlt hónapban kórházba szállították, miután kiderült, hogy a korábban elvégzett rutin szívműtétje után mellkasi fertőzést kapott.

Elmondása alapján az utóbbi időben sokat gondolkodik a halálon, hiszen soha nem lehet tudni, hogy mi fog történni, ezért minden nap ajándék.

Miriam Margolyes a brit Vogue címlapján pózol

Miriam Margolyes a brit Vogue címlapján pózol (Fotó: Instagram/British Vogue)

Annak ellenére, hogy a színésznő az interjú során megosztotta, hogy utálja a testét, büszkén pózolt a címlapon. Miriam hozzátette, hogy minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top