nlc.hu
Trend

Sminktrendek 2023-2024 ősz-tél

Természetes ragyogás és óriáspillák – Készítsd el a szezon legtrendibb sminkjeit!

Minőségi, drogériás termékekkel is elkészítheted a 2023-2024-es őszi-téli szezon legdivatosabb sminkjeit.

Az új évszakkal megérkeztek a legújabb sminktrendek is. A 2023-2024-es idényben az akár hétköznapi alapsminkként is viselhető irányzatok kerültek előtérbe a kifutókon is. Ismerd meg a szezon három legmeghatározóbb irányzatát!

Természetes ragyogás 

A no makeup makeup, vagyis a teljesen természetes hatású smink az őszi-téli szezon egyik vezető trendje. Alapja minden esetben az ápolt, ragyogó arcbőr, melyet primerrel és/vagy natúr finisht adó alapozóval tehetünk makulátlanná. A szemeket és a szájat pedig elegendő minimálisan, könnyed, natúr árnyalatokkal, esetleg némi diszkrét csillogással kiemelni. 

Megnézem
Összes kép (4)

Hangsúlyos pillák

A hosszú szempilla örök trend, ebben az idényben azonban a szokottnál is jelentősebb hangsúlyt kap a sminkdivatban. A feltűnő, drámai, fekete pillasorhoz azonban nincs szükség feltétlenül műszempilla viselésére, elég, ha dúsító-hosszabbító hatással rendelkező szempillaspirállal festjük ki a pilláinkat. A látványos pillasor kombinálható erőteljesebb szájsminkkel, de natúr hatású ajkakkal is. 

Hangsúlyos pillák
Megnézem
Összes kép (4)

Földes tónusok

Ami a színeket illeti, nagyot mennek a szezonban a földes és bronzos árnyalatok. A szemekre és az ajkakra egyaránt kerülhetnek a barna árnyalatai, a leheletfinomtól egészen a mélyebb, intenzíven pigmentált tónusokig, míg az orcákon napbarnította hatást érhetünk el bronzosító használatával. Mindezek egyidejűleg, egy sminken belül is viselhetők, azzal a kitétellel, hogy vagy a szem, vagy a száj legyen a hangsúlyos, míg az arc többi részét diszkrétebb árnyalatokkal fessük.

Földes tónusok
Megnézem
Összes kép (4)

 

Az imént bemutatott sminkekben közös, hogy egyáltalán nem bonyolult a kivitelezésük és még túlságosan sok termékre sincs hozzájuk szükség. Minden, ami kellhet, a drogériákban is egyszerűen beszerezhető és egy neszesszerben is simán elfér. Íme a trendi sminkek elkészítéséhez szükséges dekorkozmetikumok, a dm kínálatából!

A trend !t up Hello Natural Glow! ragyogó primer természetes ragyogást ad a bőrnek, így lélegzetelállóan üde kinézetet biztosít. Bársonyos textúrája rózsakvarccal és E-vitaminnal ápolja a bőrt és ideális alapot képez a további sminkeléshez. Önmagában vagy alapozó alá, sminkalapként is használható.

A trend !t up Magic arctökéletesítő krém könnyű fedést és tökéletes alapot nyújt a sminknek, miközben FF30 fényvédelemmel óvja a bőrt az UV-sugárzás ellen. Speciális, bőrtónushoz illeszkedő mikrokapszuláiból a felvitel után a pigmentek feloldódnak és alkalmazkodnak a bőrtónushoz. Antibakteriális hatású cinkkel és niacinamiddal gondoskodik az egyenletes kinézetű bőrről, valamint természetes finisht és hidratálást nyújt.

trend !t up Hello Natural Glow!, trend !t up Magic, trend !t Up Hydro Stay Silky

trend !t up Hello Natural Glow!, trend !t up Magic, trend !t Up Hydro Stay Silky

A vízálló trend !t Up Hydro Stay Silky alapozó könnyű és tartós formulája ragyogó és természetesen friss megjelenést biztosít az arcnak. Hialuronnal és vitaminkomplexszel gazdagított receptúrája intenzíven ápolja a bőrt, miközben FF15 fényvédelemmel óvja a káros napsugaraktól. Variálható fedésű, így a könnyű nappali és a tartósabb esti sminkhez is ideális.

A mélyfekete színű alverde False Lashes szempillaspirál különleges keféje dússá és hosszúvá teszi a pillákat, így biztosítva a tökéletes összhatást. Nem ragad, hatékonyan választja szét a szempillákat. Intenzív fekete színben – Nr. 10-es árnyalat. Minősített natúrkozmetikum.

alverde False Lashes, trend !t up Chocoholic, trend !t up Silk'n Sun Glow

alverde False Lashes, trend !t up Chocoholic, trend !t up Silk’n Sun Glow

A trend !t up Chocoholic szemhéjpúder-paletta csodálatos, matt és csillámló árnyalataival egy pillanat alatt tökéletes szemsminket varázsolhatsz. A nyolc egymással harmonizáló, krémszínű és barna árnyalat együtt és külön-külön is használható. Erősen pigmentált, selymesen lágy textúrájuknak köszönhetően pedig könnyedén felvihetők a szemhéjra.

A trend !t up Silk’n Sun Glow bronzosító púder természetes napbarnított árnyalatot és üde kinézetet biztosít az arcnak, miközben egyenletes fedésről gondoskodik. Selymes textúrája könnyedén felvihető és eldolgozható az orcákon.

Készítsd el a szezon legtrendibb sminkjeit!

dmLIVE

Októbertől hetente jelentkezik a dmLIVE! Kapcsolódj be izgalmas élő adásokba, inspirálódj kedvenc termékeid által, és alakítsd kedvedre az adás menetét! Légy részese az interaktív tanácsadásnak és akár egy kattintással a kosaradba is helyezheted a videókban szereplő terméket. Tedd fel azokat a kérdéseket, amelyek foglalkoztatnak a szépségápolás témájával kapcsolatban! Mindez, és további funkciók elérhetőek a dmLIVE Shopping felületén, kizárólag a dm-nél! Kérjük vedd figyelembe, hogy az élő adások kizárólag a dm App alkalmazásban regisztrált felhasználók számára érhető el! Az applikáció letölthető az App Store-ból, valamint a Google Play áruházból.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top