nlc.hu
Trend

Egy éve nem mosott hajat

Egy éve nem mosott hajat, megmutatta, mit csinál helyette

Kemoterápia után nőtt vissza a fiatal nő haja, melyet azóta a legkevésbé sem szokványos módon tart tisztán.
Shelly

Egy amerikai tiktokker, Shelly korábban legyőzte a rákot, a kemoterápiás kezelések következtében azonban elveszítette a haját. A tincsei egy éve kezdtek visszanőni, ám azóta egyszer sem mosott hajat, legalábbis hagyományos módon. Hajmosás helyett ugyanis egy másik módszerrel, egy saját készítésű keverékkel tisztítja a hajkoronáját, melyet most a TikTok-csatornáján megosztott a nyilvánossággal.  

A recept egyszerű: felforral nagyjából két bögre vizet, amibe aztán beleönt egy bögre lenmagot, 3 percig főzi, majd 5 percig állni hagyja. Ezután leszűri és bedörzsöli a hajába, valamint a fejbőrébe, de azt arcára is tesz belőle, mivel az arcbőrnek is jót tesz. Van, hogy egész nap magán nagyja a kencét, végül kiöblíti.

@shellybabyyy I have technically never washed my hair 🤪 i do other things to make sure it is nice and clean but this is my favorite! #naturalhair #naturalshampoo #flaxseedgel #flaxseed ♬ original sound - Shellybabyyy

A kommentelőket megosztotta a módszer, egyesek lelkesen reagáltak, mások viszont annál szkeptikusabban álltak hozzá, hogy működhet, többen pedig megjegyezték, hogy a kence biztosan eldugítja a lefolyót.

„Kisujjeskü, hogy a lefolyóimnak semmi bajuk. Ilyen a hajam. Nem zsíros. Csinos és göndör. Jót tesz a fürtöknek és minden másnak” – fogalmazott Shelly egy újabb videóban, melyben azt is megmutatta, hogyan néz ki a haja száradás után.

 via

Ez is érdekelhet Zsíros haj Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top